Категории
Aboca Абока Солиево Био таблетки х 45 против запек

Aboca Абока Солиево Био таблетки х 45 против запек

 ( 1 глас )

Още от производител: ABOCA
Код на продукт: 44994
Последна промяна:
Цена: 9.80лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Aboca Абока Солиево Био таблетки х 45 против запек. За подпомагане на физиологичния чревен транзит.

Sollievo Bio таблетки е продукт произведен от растителни съставки, получени по метода на биологично производство (Стандарт ЕО No 834/2007). Старателният подбор на суровините, гарантира продукт с високо качество, полезен за подобряване на физиологичния чревен транзит.
Sollievo Bio таблетки е продукт, произведен изцяло с активни съставки без използване на химични ексципиенти, благодарение на една уникална технология, разработена и патентована, въз основа на научните изследвания на Aboca (Европейски патент 1075830). По време на тази процедура, посредством поток на пара в контакт с микронизирани растителни фитокомплекси се образуват "грануларни агрегати", които след това се компресират в таблетки, без прибавяне на ексципиенти и адитиви.
Тези характеристики правят Sollievo Bio таблетки, биологичен продукт със 100% натурални и активни съставки. Удобен за използване при нужда, благодарение на неговата практична форма за приемане, под формата на таблетки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Препоръчва се, да се приемат от 1 до 3 таблетки вечер, при нужда.
 
ВНИМАНИЕ
Не превишавайте препоръчителната дозировка. Хранителните добавки не трябва да се считат като заместители на една разнообразна и балансирана диета. Продуктът трябва да се съхранява далеч от достъп на деца.

СЪСТАВКИ:
Прах от листа на сена (Cassia angustifolia), прах от корен на глухарче (Taraxacum officinale) , сок от листа на алое (Aloe ferox), прах от корен на цикория (Cichorium intybus), прах от плодове на резене (Foeniculum vulgare), прах от плодове на ким (Carum carvi), прах от плодове на кимион (Cuminum cyminum), етерично масло от резене (Foeniculum vulgare), натурална подправка.
КОЛИЧЕСТВА ЗА ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА МИНИМАЛНА ДНЕВНА ДОЗА – 1 ТАБЛЕТКА

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: ЗАПЕК
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ Aboca Абока Солиево Био таблетки х 45 против запек