Категории
ABOPHARMA АБОФАРМА BIO БИО Натурален сок -Червена боровинка ORGANIC CRANBERRY 100% 330ml 43084

ABOPHARMA АБОФАРМА BIO БИО Натурален сок -Червена боровинка ORGANIC CRANBERRY 100% 330ml

 ( 1 глас )

Още от производител: medicura naturprodukte ag
Код на продукт: 43084
Последна промяна:
Цена: 13.85лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ABOPHARMA АБОФАРМА BIO БИО Натурален сок -Червена боровинка ORGANIC CRANBERRY 100% 330m Червената боровинка е  плод, който се използва против стареене и проблеми на пикочните пътища. Произходът и е от Северна Америка и тя процъфтява в района на крайбрежието. Плодовете и се използват главно за сладко и сокове. Високото съдържание на витамин С подкрепя защитните сили на организма, голямото количество калий регулира водния баланс. Плодовете съдържат тен агент, който действа превантивно по време на инфекции на пикочните пътища. Нещо повече - те съдържат червените фенолни бои, които имат анти-оксидантно действие. Пиенето на сок от червени боровинки може да блокира инфекция на пикочните пътища, като пречи на бактериите да прилепнат към клетъчните стени. Установено е, че при някои хора редовната консумация на сок от червени боровинки убива бактерията Н. pylori. Доказано е, че консумацията на плодове от червена боровинка имат забележителна положителна роля при болестта на Алцхаймер и други невро-дегенеративни изменения, свързани със стареенето.

Информация за продукта "Bio Cranberry 100% плодов сок - 330 мл стъклена бутилка"


DE-ÖKO-012

Organic Cranberry, 330 мл стъклена бутилка -   100% плодов сок от биологично земеделие

Състав / 30ml 100% сок от червена боровинка

Съдържание: 330мл стъклена бутилка

Начин на употреба на ABOPHARMA АБОФАРМА BIO БИО Натурален сок -Червена боровинка ORGANIC CRANBERRY 100% 330ml: Насладете се на чисти 30 мл на ден, или разредени, в зависимост от вашия вкус, с вода. Съхранение на хладно след отваряне и консумира бързо.

Cranberry -  плодове червена боровинка. Плодът е роден в Северна Америка и процъфтява в крайбрежните райони. Дори и Азия и Европа са известни с произхода на Бери, но не значително за производството на плодов сок.

Гледката на червена боровинка цветя напомнят за главата на кран. Така червена боровинка английската име, Crane Бери се появи. Име "червена боровинка" също е в Германия най-разпространените, отчасти защото плодовете са за сок от червени боровинки от Канада.

 Ярките червени плодове се обработват предимно в конфитюри и сокове с доста плодов и пикантен, леко кисел вкус. И двете вкус и цвят на сок от червени боровинки може леко да варира в зависимост от времето на сезон и реколтата.

Забележка: Да не се превишава указанията за използване на добавки. Те не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. BIOACTIVE / БИОАКТИВНИ СОКОВЕ / СИРОПИ / ЕЛЕКСИРИ / РООБАРИ ABOPHARMA АБОФАРМА BIO БИО Натурален сок -Червена боровинка ORGANIC CRANBERRY 100% 330ml