Категории
ABOPHARMA АБОФАРМА ЛАКРИМИЛА LACRIMILLA КАПКИ ЗА ОЧИ 10фл 44302

ABOPHARMA АБОФАРМА ЛАКРИМИЛА LACRIMILLA КАПКИ ЗА ОЧИ 10фл

 ( 1 глас )

Още от производител: ABOPHARMA
Код на продукт: 44302
Последна промяна:
Цена: 15.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

 ABOPHARMA АБОФАРМА ЛАКРИМИЛА LACRIMILLA  КАПКИ ЗА ОЧИ 10фл фитопродукт за очи в стерилни монодози  предпазват , овлажняват  и успокояват  при раздразнения в очите.

ЛАКРИМИЛА LACRIMILLA  КАПКИ ЗА ОЧИ 10фл  в монодози в стерилни флакони е специфичен адювант за предпазване и за прилагане при зачервени и уморени очи. Препоръчват се при повишена чувствителност на очите свързана с дразнене, парене, сухота в очите, попадане на чуждо тяло в окото, сълзене и напрежение в очите, причинени от външни агенти, като например: прах, вятър и слънце, смог, цветен прашец, суха топлина, климатик, продължителен престой пред видео екрани, използване на контактни лещи.

Информация за основните съставки на ЛАКРИМИЛА LACRIMILLA  КАПКИ ЗА ОЧИ 10фл : Дестилираната вода от лайка се използва заради своите хидратиращи и тонизиращи свойства. Дестилираната вода от Арника и Дива тиква имат противовъзпалително и противосърбежно действие. Дестилираната вода от Очанка има антисептични, освежаващи и рехидратиращи свойства.
Съставки: Дестилирана вода от Очанка ( EUPHRASIA OFFICINALIS), дестилирана вода от Арника (ARNICA MONTANA), дестилирана вода от Дива бяла тиква (BRYONIA ALBA), дестилирана вода от Седефче (RUTA GRAVEOLENS), дестилирана вода от Лайка (CHAMOMILLA VULGARIS) натриев дихидрогенфосфат,  натриев хлорид, пречистена вода.
Начин на употреба: 1-2 капки във всяко око, 2 или 3 пъти на ден. За правилна употреба: Отделете флакон с еднократна доза и го отворете, като завъртите капачката. Стиснете флакона здраво и капнете по няколко капки във всяко око. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Внимателно прочетете листовката преди употреба и се уверете, че сте я запазили с опаковката. Може да се наложи да я прочетете отново. Пазете далеч от досега на деца. За външна употреба.
СЪХРАНЕНИЕ:  Да се съхранява на сухо и хладно място,  недостъпно за деца. Съхранявайте далеч от източници на светлина и топлина, при температура под 25°С . Не използвайте продукта, ако опаковката му е нарушена. След употреба, изхвърляйте опаковката на предназначените за целта места.

ЛАКРИМИЛА LACRIMILLA  КАПКИ ЗА ОЧИ 10фл  е медицинско изделие класифицирано и произведено в съответствие с Директива 93/42/ЕИО и последващите изменения и добавки.

Произведено за ABOPharma от PromoPharma

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ЗДРАВЕ
  3. МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ ABOPHARMA АБОФАРМА ЛАКРИМИЛА LACRIMILLA КАПКИ ЗА ОЧИ 10фл