Категории
АДЛИКУИД БЮТИ НЕЧЪРЪЛ liquid СИРОП 237МЛ. ЗА КРАСИВИ КОСА КОЖА НОКТИ

АДЛИКУИД БЮТИ НЕЧЪРЪЛ liquid СИРОП 237МЛ. ЗА КРАСИВИ КОСА КОЖА НОКТИ

 ( 2 гласа )

Код на продукт: 35869
Последна промяна:
Цена: 43.50лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ADLiquid™ Beauty Natural
(Бюти Нечърал)
хранителна добавка
за поддържане на кожата и косата красиви и здрави

Колоиден разтвор 237 мл

Бюти Нечъръл – В продукта е включен комплекс от всички необходими за поддържане здравето на кожата, косата и ноктите витамини и минерали. Обогатен е с ектракти от Алое Вера, Ленено Семе, Гроздови Семки, Авокадо, Вечерна Роза и Вирджински Орех, които съдържат антиоксиданти и мастноненаситени киселини. Екстрактът от Дивият Ямс благоприятно влияе върху хормоналния баланс, а Йохимбе и Елеутерокок оказват тонизиращо действие. Допринася за тонуса, еластичността и свежия вид на кожата, за здравето на косата и ноктите както при жените, така и при мъжете.

 

Състав в 5 мл колоиден разтвор:

Меласа- 640 mg, Витамин С – 50 mg, масло от Енотера Биенис – 40 mg, масло от Ленено семе-40 mg, масло от Авокадо – 40 mg, Метилсулфонилметан – 35 mg, Витамин Е – 18 mg α-TE, Инозитол – 17 mg, Хеспередин 35% цитрусови биофлавоноиди-17 mg, Холин Битартарат – 10 mg, Никотинамид – 10 mg NE,

Див Ямс екстракт от корен 4% диосгенин -8,5 mg, Хамамелис-вирджински орех екстракт от листа-8,5 mg, Алое вера екстракт от листа 200:1 – 7 mg, Елеутерокок екстракт от корен – 7 mg, Витамин В6- 7 mg, Пантотенова киселина- 5 mg,

ПАБА- 3,5 mg, екстракт от Гроздови семки 95%проантоцианиди – 3,5 mg, Йохимбе 2% екстракт от кора – 2,5 mg, Витамин В1- 2 mg, Витамин В2 – 1,7 mg, Фолиева киселина – 130 µg, Биотин – 100 µg, Витамин D3 /холекалциферол/ – 3,38 µg

 

Предназначение:

    за поддържане на косата здрава и блестяща
    за запазване на ноктите плътни и здрави
    за свежестта на кожата
    за запазване здравето на кожата и косата в различни периоди от живота- пубертет, предклимакс, климакс
    за запазването на свежия вид на кожата, ноктите и косата при състояния свързани с големи физически и психически натоварвания и вредни въздействия на околната среда
    като общоукрепващо и тонизиращо средство

 

Начин на приложение:

Препоръчителна доза е 5 мл дневно преди хранене.

За по-добър ефект препоръчително продуктът да се приема 1,5 – 2 месеца.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

 

В продукта са включени екстракти от растения, витамини и други биологично активни съединения, които традиционно се използват за запазване здравето на кожата, ноктите и косата.

    Вит.C-водноразтворим антиоксидант, съдейства за предпазването на клетъчните елементи от увреждане от свободните радикали,съдейства за образуването на колагена, повишава абсорбцията на несвързаното в хема желязо, съдейства за нормалната функция на имунната система.
    Вит.E– съдейства за предпазването на клетките от увреждане от свободните радикали, мощен антиоксидант.
    Вит.В1- допринася за нормалната функция на нервната система, подкрепя нормалния енергиен метаболизъм, съдейства за нормалната психична функция.
    Вит.B2 –допринася за нормалния енергиен метаболизъм, съдейства за поддържането на кожата и лигавиците. Допринася за нормалната функция на нервната система.
    Вит.В3 -съдейства за нормалната функция на нервната система, поддържането на кожата и лигавиците, съдейства за нормалните психични функции.
    Вит.B6 –съдейства за нормалната функция на нервната система, допринася за нормалната обмяна на протеините, гликогена, хомоцистеина, съдейства за нормалната функция на имунната система и нормални психични функции.
    Инозитол /вит. В 8/- допринася за здравината на косата и здравето на кожата.
    Фолиева киселина-съдейства за клетъчното делене, за образуването на кръвта, за   нормалната психична функция, намалява умората , допринася за нормалната функция на имунната система.
    Вит Д3 – съдейства за поддържането на нормалната здравина на костите и зъбите, за абсорбцията и използването на калция и фосфора, допринася за нормалното клетъчно делене, подпомага нормалната функция на мускулите, съдейства за нормалната функция на имунната система и възпалителния отговор.
    Биотин– допринася за поддържането на кожата, лигавиците и косата.Съдейства за нормалните психически функции.Допринася за нормалния метаболизъм на макронутриентите и енергиен метаболизъм.
    Пантотенова киселина /вит. В5/-водноразтворим витамин, който участва в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Недостигът му се свързва с промени в кожата. Допринася за намаляване на умората.
    Алое Вера –разпространено е в Северна и Южна Африка. От началото на 20 век намира приложение в козметиката заради омекотяващо и овлажняващо действие върху кожата и лигавиците.
    Масло от Авокадо –авокадото е богато на ненаситени мастни киселини, витамини, минерали и фитостероли.Употребява се като храна, има благоприятно въздействие върху целия организъм.
    екстракт от Гроздови Семена– силен антиоксидант , укрепва съдовете, влияе благоприятно върху кръвообращението.
    масло от Вечерна Роза/ Енотера Биенис/ – богато на ненаситени мастни киселини особено на гама-линоленовата киселина, които участват в различни метаболитни процеси, допринасят за нормалното ниво на холестерола и здрава кожа
    масло от Ленено Семе – съдържа ненаситени мастни киселини Омега 3, 6 и 9. Допринася за нормалната мастна обмяна и нормалните нива на холестерола

 

Ненаситените мастни киселини са от изключително значения за поддържане здравето на кожата и на нервната система.

    Йохимбе–африканско растение -афридизиак, повлиява сексуалната функция и желание при мъжете и жените.
    Елеутерокок/Сибирски Женшен/– мощен адаптоген и имуностимулатор, подобрява издържливоста на организма към условията на средата и подпомага психическата му издържливост, има силен тонизиращ ефект
    Хесперидин– биофлавоноид с антиоксидантно действие, укрепва съединителната тъкан.
    Див Ямс-съдържа диосгенин, естествено съединение с хормоноподобна активност.

 

От векове се използва заради своите общоукрепващи, хормонобалансиращи и подмладяващи свойства.

    МСМ-метилсулфонилметан – съединението е богато на сяра, във форма, която е лесно усвоима от организма. Сярата влиза в състава на аминокиселините метионин и цистеин и е необходима за здравето на кожата и косата.
    ПАБА–парааминобензоена киселина- съдържа се в различни храни-яйца, зърнени и млечни храни.Мощен антиоксидант подпомагащ запазване здравето на кожата. Запазва цвета на косата. Смята се за най- доброто слънцезащитно съединение
    Хамамелис/ Вирджински Орех/-мощен антиоксидант. Оказва успокояващо действие върху кожата, подходящ е за употреба както при млада , така и при старееща кожа
    Холин Битартарат–съдържа се в много храни-риба , яйца, зеленчуци, ядки. Синтезира се и в човешкото тяло. С остаряването нивото на холина в тялото намалява. Холинът е необходим за осъществяването на нервните импулси.
    Меласа-получава се при производството на захар от захарна тръстика. Съдържа комплекс от витамини и минерали. Оказва благоприятно влияние върху кожата и лигавиците.

 

Етикети: КОСА, КОЖА, НОКТИ
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ АДЛИКУИД БЮТИ НЕЧЪРЪЛ liquid СИРОП 237МЛ. ЗА КРАСИВИ КОСА КОЖА НОКТИ