Категории
АДЛИКУИД ФОР КИДС сироп 237мл ИМУНИТЕТ ДЕЦА 30706

АДЛИКУИД ФОР КИДС сироп 237мл ИМУНИТЕТ ДЕЦА

 ( 3 гласа )

Код на продукт: 30706
Последна промяна:
Цена: 36.49лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

АДЛИКУИД  ФОР КИДС сироп 237мл ИМУНИТЕТ ДЕЦА
(Фор Кидс)
хранителна добавка
за имунната система на детето

Колоиден разтвор 237 мл

Съдържа комплекс от билки и нутриенти, които подкрепят имунната система на детето –Астрагал, Котешки Нокът /Саменто/,Бета-глюкани, Ехинацея, Пчелно Млечице, Екстракт от Грейпфрут, Масло от Енотера.

Гинкго Билобата поддържа физиологичното състояние на кръвоносната система. Силимаринът подпомага здравето и нормалните функции на черния дроб на детето. Комплексът от витамини и минерали, включително Цинк, Селен и витамини С и Е подкрепят нормалния растеж и развитието на детето.

АДЛИКУИД  ФОР КИДС сироп 237мл ИМУНИТЕТ ДЕЦА способства за по-бързото възстановяване на детето след вредни въздействия, подпомага имунната система на детето да се справя с предизвикателствата на околната среда, оказва общоукрепващо действие върху детския организъм.

В продукта са включени различни съставки с имуностимулиращо, имуномодулиращо и адаптогенно действие в сравнително малки дози. Синергичният ефект се постига чрез влиянието им върху различни аспекти на имунната система. Така Фор Кидс осигурява оптималното функциониране на имунната система на детето без да я претоварва.
Състав в 5 мл колоиден разтвор:

Масло от Енотера Биенис – 46 mg, Витамин С – 13,33 mg, Бета 1-3 Глюкани – 3,33 mg, Витамин Е – 3,33 mg α- TE, Котешки нокът, екстракт от кора – 3,33 mg, Ехинация теснолистна, екстракт от листа – 3,33 mg, Астрагал, екстракт от корен – 2,5 mg, Силимарин, екстракт от семе – 1,67 mg, Пчелно Млечице – 1,67 mg, Цинк /от цинков цитрат/ – 0,8 mg, Гинкго Билоба, екстракт от листа – 0,67 mg, Грейпфрут, екстракт от семе – 0,17 mg, Селен / от селениум аспартат/ – 10 µg


Предназначение на АДЛИКУИД  ФОР КИДС сироп 237мл ИМУНИТЕТ ДЕЦА

    при състояния, които изискват повишена активност на имунната система
    за засилване на естествените защитни сили на организма на детето, по-бързо възстановяване на детския организъм след вредни въздействия
    за по-добро адаптиране на детето при промяна на средата / например постъпване в детска градина/
    за общо укрепване на организма и добър тонус и добър апетит
    за по-лесно преодоляване на отрицателното въздействие на вредните фактори на околната среда върху детския организъм.

АДЛИКУИД  ФОР КИДС сироп 237мл ИМУНИТЕТ ДЕЦА  е особено подходящ за деца, които посещават детски заведения, поради повече контакти и съответно по-голяма натовареност на имунната система.


Начин на приложение: Прилага се през устата . Препоръчителна доза при деца на 3-годишна възраст 5-10 мл дневно, разпределена в 1 до 3 приема. При деца от 1 до 3 г. –до 5 мл дневно. Дозата се определя от възрастта и състоянието на детето. Препоръчва се провеждането на последователни курсове от 20 дни прием и10 дни прекъсване , неколкократно през годината.

С цел укрепване на имунната система и повишаване на съпротивителните сили на детето през есенно-зимния сезон е подходящо приемът на АДЛИКУИД  ФОР КИДС сироп 237мл ИМУНИТЕТ ДЕЦА да започне още през м. септември

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

Продуктът се приема преди хранене, може да се приема с вода или сок.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.


В продукта са включени екстракти от растения, които векове наред се използват от човечеството за укрепване и възстановяване на защитните сили на организма:

    масло от Енотера Биенис / вечерна роза, иглика/ –източник Омега-6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама-линоленовата киселина. Гама-линоленовата киселина усилва производството на простагландин Е1 /PGE1/ -хормон с противовъзпалителен ефект.
    Астрагал- астрагалът е известен като адаптоген . Адаптогени се наричат съединенията с природен произход, които модулират функциите на имунната система съобразно особеностите на околната среда, като максимално съдействат за добрата адаптация на организма към промените й. Астрагалът от векове се прилага в Китай и други страни от далечния Изток, способства за възвръщане на силите на изтощения организъм, за поддържане нормалното ниво на кръвната захар. Благоприятното действие върху имунната система се свързва с влиянието му върху синтеза на интерферони.
    Котешки Нокът /Саменто/ – адаптоген, традиционно се използва в Южна Америка заради своите имуностимулиращи и антиоксидантни свойства.
    Ехинацея теснолиста – утвърден растителен екстракт с благоприятно въздействие върху имунната система. Механизъмът на действието е свързан с влиянието й върху продукцията на Т-лимфоцити и активността на фагоцитозата.
    Силимарин-/ бял трън/- естествен „ защитник” на физиологичните функции на черния дроб. Силен антиоксидант, предпазва клетките на черния дроб от уврежданията им от свободните радикали.
    Гинкго Билоба-поддържа физиологичното състояние на кръвоносната система и има антиоксидантно действие.
    Грейпфрут – съдържа силни антиоксиданти –комплекс от биофлавоноиди и витамин С. Има антисептично действие. Благоприятно влияе върху функциите на сърцето и съдовете, регулира храносмилането и нормализира обмяната на веществата.

Витамини, минерали и други биологично активни съединения с благоприятен ефект върху имунната система:

    вит.С, вит.Е- антиоксиданти. Предпазват клетките от увреждането им от свободните радикали.
    Селен – съдейства за предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза .
    Цинк -съдейства за нормалната функция на имунната система, за поддържането на костите, метаболизма на мастните киселини, предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали.
    Бета-глюкани – естествени полизахариди, оказват стимулиращо действие върху имунната система като благоприятно влияят върху активността на макрофагите, както и върху продукцията и активността на Т-лимфоцитите.
    Пчелно млечице – източник на естествени витамини и минерали, подпомага действието на другите съставки в препарата и заедно с тях съдейства за хармонизиране функцията на имунната система

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. МАМА И БЕБЕ
  3. БЕБЕ АДЛИКУИД ФОР КИДС сироп 237мл ИМУНИТЕТ ДЕЦА