Категории
АФЛУБИН ТАБЛ. Х 12 43042

АФЛУБИН ТАБЛ. Х 12

 ( 1 глас )

Още от производител: RICHARD BITTNER AG
Код на продукт: 43042
Последна промяна:
Цена: 6.30лв.
( Продуктът не е наличен )

Можете да изберете от алтернативните артикули, които предлагаме !

Афлубин  е комплексно хомеопатично лекарство

Активни съставки: 1 таблетка съдържа: Gentiana D1 3,6 мг; Aconitum D6 37,2 мг; Bryonia D6 37,2 мг; Ferrum phosphoricum D12 37,2 мг; Acidum sarcolacticum D12 37,2 мг;
Помощни вещества: лактоза монохидрат, картофено нишесте, магнезиев стеарат.
Лекарствената форма. Таблетки.

Афлубин  основни физични и химични свойства: кръгли плоски бели хапчета с възможна импрегниране, с разделителна бразда.
Фармакотерапевтична група.

Комплекс хомеопатично лекарство.
Показания за употреба.

Афлубин се препоръчва да се получи за профилактика и лечение на грип и други остри респираторни заболявания, както и за лечение на възпалителни и ревматични заболявания, придружени с болка в ставите.
Фармакологични свойства. на Афлубин

Фармакодинамика.
Афлубин има пряко антивирусен ефект и стимулира синтеза на интерферон и клетъчен имунитет, може да се използва в различни стадии на инфекцията (за профилактика, така и лечение).
Употреба на наркотици за медицински цели елиминира тръпки, и нормализира телесната температура; Това намалява възпаление на горните дихателни пътища, обикновена настинка и кашлица; Афлубин намалява главоболието и премахва слабостта; намалява болката в мускулите и ставите; активира защитните сили на организма; ускорява възстановяването и предотвратява развитието на усложнения.
Когато се използва като превантивна мярка, Афлубин подобрява цялостната устойчивост на организма; подобрява местно имунитета на горните дихателни пътища; Той намалява възможността от получаване на грип и настинки.
Клинични характеристики.
ПОКАЗАНИЯ на Афлубин

Профилактика и лечение на грип и други остри респираторни заболявания, комплексно лечение на възпалителни и ревматични заболявания, свързани с болка в ставите.
Взаимодействие с други лекарства и други форми на взаимодействие.

Клинично значимо лекарствено взаимодействие Афлубин с други лекарства не е установена. Афлубин може да се комбинира с всички лекарства и лечения.
Характеристики на заявлението.

Таблетката от лекарствена форма съдържа лактоза, ето защо пациенти с рядката наследствена форма на непоносимост към галактоза, лактоза дефицит или глюкозо-галактозна малабсорбция синдром вместо таблетки Афлубин трябва да приемат лекарството под формата на капки.
Тъй като съдържа Афлубин зеленчукови натурални съставки по време на съхранение могат да бъдат лека промяна във вкуса и цвета на таблетките, които не намаляват ефективността на лекарството.

Употреба по време на бременност и кърмене. Информация за всеки риск за плода и детето в резултат на приема на лекарството по време на бременност и кърмене все още не е регистриран. Афлубин може да се използва по време на бременност и кърмене, ако очакваната полза за майката надвишава потенциалния риск за плода / детето.

Способност да повлияе на скоростта на реакцията при шофиране или работа с машини. Афлубин не влияе върху способността за шофиране и механични средства.
Дозировка и начин на приложение. на Афлубин
1. Започване на терапията (1-2 дни на заболяването настинка или грип).
    Дозирането     Курсът на лечение с Афлубин
Възрастни и юноши     1 таблетка     За по-бързо подобряване на лекарството се приема всеки половин час, но не повече от 4 пъти на ден за 1-2 дни.
Деца 5-12 години     ½ таблетка

Ако не се чувствате по-добре, трябва да продължите да използвате лекарството за такава схема:
2. Продължаване на лечението (3-7ye ден на болестта, или да се лекува).
    Дозирането     Курсът на лечение
Възрастни и юноши     1 таблетка     2 пъти дневно
Деца 5-12 години     ½ таблетка
3. Превенция.

Планирана профилактика в началото или преди очакваната пикова честота на вирусна инфекция на дихателните, както и след излагане на задействане фактори (след хипотермия или след излагане на грип или респираторна инфекция).
    Дозирането     Курсът на лечение
Възрастни и юноши     1 таблетка     2 пъти на ден до 3 седмици
Деца 5-12 години     ½ таблетка

За максимален ефект Афлубин препоръчва да се вземат 30 минути преди или 1 час след хранене. Таблетката се препоръчва да държи устата, за да завършите резорбция.
Ако е необходимо, лечението на деца под 5-годишна възраст трябва да приемате лекарството Aflubin под формата на капки.
Деца.

За лечение на деца под 5-годишна употреба на  Афлубин под формата на капки.
Предозиране.

Случаи на предозиране не са намерени.
Нежеланите реакции.

В редки случаи, при пациенти със свръхчувствителност към някоя от съставките на лекарството, алергични реакции (включително обрив, зачервяване на кожата, сърбеж, уртикария).
Срок на годност.

5 години.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ЗДРАВЕ
  3. ЛЕКАРСТВА БЕЗ РЕЦЕПТА АФЛУБИН ТАБЛ. Х 12