Категории
АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ 43288

АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ

 ( 3 гласа )

Код на продукт: 43288
Последна промяна:
Цена: 60.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ СА БИЛКОВИ ТЕЧНИ КАПКИ ЗА ПО-БЪРЗО УСВОЯВАНЕ. Сега на цена 60 лв

 Билкови капки за облекчаване на алкохолна зависимост и злоупотреба с алкохол със  зелен овес и шизандра
Само  Природата е в състояние да оправи онова, което човекът е разрушил

В България има предостатъчно лекарства и помощни средства, които могат да ви помогнат да се справите с негативните последици от заболяванията. АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ са НАЙ-ДОБРОТО, което допринася за нормалната функция на имунната система.

    ВНИМАНИЕ: При употреба на алкохол АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ  предизвикват  гадене и е възможно като страничен ефект да се появи повръщане.

Ако ви е писнало от лекарства и добавки, които не са нищо повече от панацея, не правете компромиси със състоянието си, нито с това на вашите близки.
БИЛКИ от които е направен АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ ?

 Шизандра е като скъпоценен камък в китайската лечебна медицина и това е доказано още преди три хиляди години. Поради липсата на транспорт или достъп до традиционната китайска медицина, тази изключителна билка остава тайна за останалата част на света. Удивителните ползи от шизандра са много. Тази чудна билка помага на тялото да се справи с умората и подобрява работата на сърцето, като едновременно с това гарантира и едно доказано през вековете удължаване на живота.

 
Шизандра

Шизандра естествено повишава енергийните нива в организма заради адаптогенната си природа. Тази мощна билка подобрява клетъчната функция и естествен прираст енергия, която се изпраща по цялото тяло. Умствената концентрация и фокус се подобряват значително. Този адаптоген е в състояние да поддържа мозъка, да стимулира неговата работа и да подобри  концентрацията. Хората, които са приемали АЛКОФИТАЛ КАПКИ споделят, че не само се чувстват по-добре, но и изглеждат значително по-свежи.


АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ се считат за най-добрият начин за използване на шизандра, тъй като вкусът на малките червени плодчета не е от най-приятните и не всеки може да го оцени. По този начин се получава и по-висока концентрация на шизандра, което спомага за още по-ефективното действие на билката.

 Другата ценна билка, която прави действието на капките толкова доказано добро, е зеленият овес.

Зеленият овес е естествено средство за облекчаване на напрежението, понижаване на стреса, както и насърчаване на здравето на нервната система. Тази билка е едногодишно растение и традиционно се използва в народната медицина, както и в съвременното билколечение. Тя има сравнително широк спектър от приложения. Зеленият овес е отлична възстановителена и питателна трева, която е била използвана в продължение на векове от лечителите в Древна Индия.

 
Зелен овес

Зеленият овес е и мощно средство, което помага за успокояване на мозъка и нервната система. Тази билка стимулира появата на един благоприятен за тялото седативен ефект, който понижава напрежението, намалява стреса и облекчава общата нервна възбудимост, като по този начин спомага за насърчаване и запазване на енергийните нива.Растението е ефективно също така и за поддържане на добрата циркулация на кръвта и нивата на холестерола в рамките на нормалното.Активните съставки в зеления овес включват сапонини, флавоноиди, минерали, алкалоиди, нестероидни съединения, витамини В1, В2, D, Е, каротин и пшеничен протеин.

Именно комбинацията от тези две билки прави възможни добрите и убедителни резултати, с които АЛКОФИТАЛ КАПКИ  могат да се похвалят.

 

АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ са тинктура-етанолова настойка от свежите цветове на Зеления овес и плодовете на Шизандра. Настойката от свежите цветове на Зеления овес (Fl. Avenae) влияе благоприятно на централната нервна система. Тази билка традиционно се използва в билколечението. Капките Алкофитал допринасят за нормалната функция на имунната система . В това отношение Зеленият овес се явява и имуностимулатор на организма.

Билката Шизандра повишава енергиините нива в организма, поради своята адаптогенна природа. Шизандра допринася за умствената концентрация и фокусът поради естественият прираст на енергия.

    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: При употреба на този продукт и паралелно приемане на алкохол се наблюдава гадене и е възможно като страничен ефект да се появи повръщане.

АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ ДОЗИРОВКА: За хора до 90 кг се приемат по 60 капки дневно и дозата стига за 10 дни, за хора над 90 кг, по 120 капки дневно и една опаковка стига за седмица.

П.П. За поръчка на тел. 0887 55 24 59

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:



Етикети: АЛКОХОЛИЗЪМ
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ АЛКОФИТАЛ 50 МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ