Категории
Амигос Витамин В 17 100 мг х 60 - Berova.bg

Амигос Витамин В 17 100 мг х 60

 ( 2 гласа )

Още от производител: Dr. Green
Код на продукт: 47829
Последна промяна:
Цена: 29.00лв. 24.90лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

АМИГОС Б17 100 мг  е 100% естествен Амигдалин  - екстракт от кайсиеви ядки за пациенти с ракови заболявания

60 капсули

Хранителна добавка

КАКВО СЪДЪРЖА ВСЯКА КАПСУЛА АМИГОС?

Всяка капсула АМИГОС съдържа 100 мг 98% екстракт от кайсиеви ядки- амигдалин, познат още като витамин Б17.

Амигдалин е естествена природна съставка, която се съдържа в костилките на много плодове, най-вече кайсии, праскови, сливи, горчиви бадеми и други представители на сем. Rosaceae.  Много от източните народи, свързват доброто здраве и дълголетието си с редовната консумация на кайсиеви ядки.
 

За кого е подходящ АМИГОС / АМИГДАЛИН/ :

    Пациенти с онкологични заболявания
    Пациенти с тежка фамилна обремененост за ракови заболявания
    Пациенти с доброкачествени тумори с риск да станат малигнени.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Съществуват различни протоколи на прием на АМИГОС, които са съобразени с общото състояние и целта на адювантния (допълнителен )прием.

    При пациенти в ремисия, най-често се прилага 1 капсула дневно в продължение на минимум три месеца, два пъти годишно.
    При пациенти с онкологично заболяване : 2 пъти дневно по 1 капсула с чаша вода за период от минимум  три месеца или по препоръка на квалифицирано лице.
    За тези, които желаят профилактично да приемат АМИГОС, препоръчителната доза е една капсула дневно за период от два месеца, два пъти годишно.

 

Безопасността и ефективността при пациенти под 18 години не е доказана!

СЪПЪТСТВАЩИ ГРИЖИ при Пациенти с Онкологични заболявания и Превантивни мерки

Освен приема на АМИГОС, Ви съветваме да спазвате следните препоръки като част от общите допълващи грижи за Вашето здраве.

ХРАНЕНЕ Поне една трета от храната си, консумирайте необработена, сурова.Избягвайте пържени и пушени храни. Добавете растителни  храни, които алкализират тялото, билки и подправки като напр. Броколи, куркума, ресвератрол.

    ВЪГЛЕХИДРАТИ  И ЗАХАР . Изключете или намалете обработените храни, съдържащи захар и фруктоза и всички храни, които повишават инсулиновите нива. Общият прием на фруктоза не трява да надвишава повече от 25гр дневно, включително и от приема на плодове.
    ПРОТЕИН и Мазнини. Намалете приема на белтъчини до максимум 1 грам на кг телесно тегло. Заместете протеиновия прием с прием на високо качествени мазнини като напр. органични яйца, авокадо, кокосово масло, оптимизирайте нивата на Омега-3 ненаситените мазнини. Оптимизирайте флората в червата чрез естествени пробиотици, което ще намали възпалението и ще повиши защитните функции на организма.

ДВИЖЕНИЕ. Движението намалява нивата на инсулин и създава среда с ниска кръвна захар, неблагоприятна за развитието на раковите клетки. Освен това стимулира имунната система и играе основна роля в превенцията и ограничаването на растежа на туморни клетки.

СЪН И ПОЧИВКА. Осигурете си достатъчно възстановяващ сън. Лошото качество на съня влияе върху нивата на мелатонина и увеличава риска от инсулинова резистентност, надаване на тегло и развитие на злокачествени процеси.

ИЗЛАГАНЕ НА ТОКСИНИ. Намалете излагането си на различни токсични фактори на външната среда, като пестициди, битови почистващи средства, радиационни средства, синтетични ароматизатори, токсични козметични средства.

Справяне  със СТРЕСА.  Стресът, причинен от различни фактори е основен катализатор на болестта. Стресът и нерешените емоционални проблеми се нуждаят от адекватни мерки за неутрализиране и изразяване на акумулираните негативни емоции, както и замяната им с позитивни мисловни модели.

Ефектът на АМИГОС, би се потенцирал и от допълнителния прием на следните продукти на Д-р ГРИЙН:

    ВИТАМИН Д3 – многобройни проучвания доказват, че оптимизиране нивата на витамин Д3 в организма допринася за по-добър имунитет и преживяемост на пациентите.
    КУРКУМА – стандартизираният  екстракт от куркума допринася за намаляване на нивата на възпалителните маркери в тялото и има изразен цитотоксичен ефект срещу някои от най-честите туморни клетки .

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ Амигос Витамин В 17 100 мг х 60