Категории

ЧИСТИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА


Показване:
Подреждане по:
ЧИСТИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

ЧИСТИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА етерика, ривана, катеко, natural essetial oils,spa oils, eterika,rivana,kateko  Етерични масла също са били използвани в продължение на хиляди години, за козметични цели, както и за техните духовно и емоционално възвисяваща свойства.
Главно извличани  чрез парна дестилация , но и чрез студено пресоване, най-чистите етерични масла са много по-силни, отколкото на растителни екстракти, от която са били извлечени. Всеки път, когато се държи бутилка от нашите мощни етерични масла, която държите чистата  същност на природата.
Как да използвате етерични масла
Всеки път, когато се държи шишенце  от нашите мощни етерични масла,  държите чистата същност на здраве растителни продукти, които могат да бъдат разпространявани, инхалаторни, се прилагат локално, включен в масаж.
Вдъхновете положително емоционално състояние

Любовта на начина, по който се пръскайте на аромат от прясно портокалова кора може да озарява вашия ден? Комплекс, приятен и уникален аромат Всяко етерично масло  активира център на емоция и лимбичната система на мозъка памет по различен начин. Етеричните масла могат да бъдат вашият ключ към по-пълноценен и балансиран емоционален живот.

За да ви помогне да преоткриете мир, баланс, и радост, използвайте тези етерични масла и смеси за дифузия, успокояващ вани, масаж, инхалации, или локално приложение.

  1. 💊
  2. АРОМАТЕРАПИЯ
  3. ЧИСТИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА