Категории
ASAM / АСАМ Крем за крака с екстракт от Див Кестен 250мл

ASAM / АСАМ Крем за крака с екстракт от Див Кестен 250мл

 ( 1 глас )

Още от производител: ASAM
Код на продукт: 30492
Последна промяна:
Цена: 4.95лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Натежали крака, отекли ходила, разширени вени? Има решение!

Тежки „като олово” крака, горещи и отекли ходила, болезнени тръпки, пробягващи нагоре-надолу по уморените крайници…

Кой от нас не се изправя срещу този проблем поне от време на време? Но ако денят ви минава на крак или се налага да прекарвате часове наред в седнало положение, болката може да стане ваш неотменен спътник.  Защото затрудненото кръвообращение в долната част на тялото води до постоянно чувство за тежест и поява на разширени вени, които с времето стават все по-ясно изразени.  Стените на вените и капилярите губят своята еластичност, увеличават пропускливостта си и по краката се появяват характерните  съдови „звезди”. Създава се и опасност от венозна тромбоза. Горещите летни месеци значително усложняват симптомите и неприятните усещания прерастват в истинско мъчение.

Какво да направим, за да възвърнем чувството за лекота и тонус на краката си, да увеличим здравината на вените и капилярите и да се предпазим от нежелани усложнения?

Asam&Iris Cosmetic предлага чудесно решение на проблема. Нейният Крем за крака с див кестен и червени лозови листа комбинира билкови екстракти, на чието лечебно и профилактично въздействие традиционната медицина разчита от векове.

Дивият конски кестен е известен от древността като естествен аналгетик и мощно противовъзпалително средство. Богат е на ескулин – вещество, което тонизира „чупливите” вени, намалява тяхната проницаемост, прави ги по-еластични и здрави.  Високото съдържание на есцин пък съдейства за намаляване на кръвната съсирваемост, т.е. на опасността от образуване на тромби.

Екстрактът от червени лозови листа подобрява оросяването на долните крайници, активизира кръвообращението, отпуска и освежава отеклите, уморени крака. Полифенолите в неговия състав въздействат от вътрешната страна на стените на вените и капилярите, като ги заздравяват и укрепват.

Прилагайте Крем за крака с див кестен и червени лозови листа на фирма Асам сутрин и вечер. Нанасяйте го обилно по ходилата и краката с нежни масажни движения задължително в посока от долу на горе. Опитайте се да отделите малко време, полегнете и вдигнете краката си над нивото на сърцето. Няколко минути са достатъчни, за да се почувствате по-добре.

 

  1. 💊
  2. ЗДРАВЕ
  3. ЛЕЧЕБНИ КРЕМОВЕ ЗА ТЯЛО ASAM / АСАМ Крем за крака с екстракт от Див Кестен 250мл