Категории
ASAM / АСАМ Масажен гел дяволски нокът и евкалипт 250мл

ASAM / АСАМ Масажен гел дяволски нокът и евкалипт 250мл

 ( 2 гласа )

Още от производител: ASAM
Код на продукт: 33603
Последна промяна:
Цена: 4.95лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Стоп на болката в ставите!

Артрит, ревматизъм, дископатия…  Не отстъпвай пред болката!

Ако страдате от хронични или дегенеративни ставни заболявания, вероятно добре познавате задължителната сутрешна скованост на ставите, нетърпимото усещане за дълбаещ костите ви свредел… И краткотрайното облекчение, което получавате от силните болкоуспокояващи лекарства. Те пък, от своя страна, имат своите странични действия, най-чести от които са сериозните стомашни неразположения.

Опитвали ли сте някога да решите проблема си с натурални средства?   За всяка болка има и билка, твърди народът и не без основание.

В полупустинните части между Намиб и Калахари (Южна Африка) вирее странно растение, чиито плодове са покрити подобни на куки образувания. Именно те дават името на билката – Дяволски нокът. За лечебни цели се използват корените на растението, богати на ценни биологичноактивни вещества. Най-значимата от тях се нарича харпагозид. Научни изследвания потвърждават, че той потиска действието на ензима, отговорен за възпалението на хрущялната тъкан. В резултат се намалява болката и отокът на възпалените стави, улеснява се тяхната подвижност. Всичко това обуславя мощното противовъзпалително, противоревматично, обезболяващо и седативно действие на дяволския нокът. Билката е изключително подходящо терапевтично средство при ревматизъм, подагра, миалгии, лумбаго и артрити.

Чудесен начин да се възползвате от лековитите свойства на дяволския нокът е Kräuterhof Масажен гел с дяволски нокът и евкалипт на Asam&Iris Cosmetic.

В споменатия продукт лечебното действие на дяволския нокът идеално се допълва от евкалипт, ментол и камфор, които стимулират кръвообращението и увеличават терапевтичния ефект.

Kräuterhof Масажен гел с дяволски нокът и евкалипт може да се използва като допълнително средство за облекчаване на състоянието при заболявания на опорно-двигателния апарат: коксартроза, гонартроза, остеохондроза на гръбначния стълб, посттравматични артрити, ставни промени след спортни травми и др. Има многобройни позитивни отзиви за приложението му при дископатия и дискова херния.

Нанася се с лек масаж върху болезнените места два или три пъти дневно

  1. 💊
  2. ЗДРАВЕ
  3. ЛЕЧЕБНИ КРЕМОВЕ ЗА ТЯЛО ASAM / АСАМ Масажен гел дяволски нокът и евкалипт 250мл