Категории
Авемар прахчета х 30 при ракови заболявания

Авемар прахчета х 30 при ракови заболявания

 ( 5 гласа )

Още от производител: FORTEX
Код на продукт: 47692
Последна промяна:
Цена: 252.00лв. 194.00лв.
( Продуктът не е наличен )

Можете да изберете от алтернативните артикули, които предлагаме !

Авемар прахчета е клинично доказана хранителна добавка от ферментирал пшеничен зародиш за подобряване качеството на живот на онкологично болни пациенти.

Медицински експерти признават Avemar като ефективно поддържащо лечение на рак и препоръчват диетата на засегнатите пациенти с Avemar. Научните изследвания показват, че Avemar също подобрява ефикасността на конвенционални онкологични лечения (хирургия, радио, химио- и имунотерапия).

С редовен прием на Avemar, пациентите могат да се насладят на по-добро качество на живот и да се насладите на по-добър начин на живот.

Активната съставка е Avemar пулвис , изцяло естествено съединение е направена от екстракт от ферментирал пшеничен  зародиш чрез използване на патентовани биотехнологични процеси. От изобретяването на Avemar пулвис са предприети значителени изследвания  - не само в лабораторни условия, но при лабораторни животни и на хора с рак. Многобройни научни изследвания са проведени за изследване профила му на безопасност и ефективност, включително ин витро, ин виво и човешки клинични изследвания. Над 100 доклади са били написани за представяне или публикация от 1998 г., както и над 33 рецензирани научни статии в момента са достъпни в PubMed база данни. Всички научни публикации са достъпни на официалната интернет страницата Avemar Research .

Avemar е регистрирана като "диетична храна за специални медицински цели за болни от рак" от 2002 г. насам Avemar също придоби NutrAward за "Най-добър нов продукт на годината" в Калифорния, САЩ през 2006 година.
Съставки:
сушен ферментирал пшеничен зародиш екстракт, фруктоза, естествен аромат на портокал, малтодекстрин, силициев диоксид, натриев хлорид

-Една кутия на Avemar гранулат съдържа 30 сашета (всяко саше, съдържаща 17 гр на гранулат).

Приложение:

За да се консумира, разбъркайте  Avemar с 100-200 мл течност , докато се разтвори гранулат. Avemar се ароматизира с натурален портокалов аромат и фруктоза.

Препоръчителна доза:

За възрастни с телесно тегло от 90 кг или по-малко, едно саше се препоръчва на ден. За възрастни с телесно тегло по-голямо от 90 кг, 2 пакетчета на ден, една сутрин и една вечер.

Изисквания за съхранение: гранулат Avemar трябва да се съхраняват в условия между 5-22 градуса C. Най- добре в хладилник.

Изявление на алергени: Този продукт съдържа пшеница и мая съставки.

  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ Авемар прахчета х 30 при ракови заболявания