Категории
АВИРОН РАПИД табл 360 мг х 20 ИМУНИТЕТ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ

АВИРОН РАПИД табл 360 мг х 20 ИМУНИТЕТ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ

 ( 20 гласа )

Още от производител: NEOPHARM
Код на продукт: 43323
Последна промяна:
Цена: 20.70лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Авирон рапид е препарат предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Подходящ е и за профилактика на грип и остри вирусни инфекции (ОВИ).
Авирон рапид състав:

1 табл Авирон рапид съдържа 3 клинично доказани съставки с натурален произход: Апогентм - 100 mg, Андрографолид - 10 mg и Хумусна киселина - 250 mg.
 
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ГРИПЪТ И ОВИ?

Грипът е вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са три типа: А, B и С. Те причиняват остра инфекция на гърлото, носа, белите дробове, бронхите.

Острите вирусни инфекции (ОВИ) се предизвикват от над 200 различни вируса, които засягат дихателната система. Характеризират с по-леко преминаване на болестното състояние в сравнение с грипа.

Грипът и ОВИ са силно заразни заболявания, които се предават лесно чрез кихане и кашляне, както и при допир със замърсени ръце на заразен човек. По време на зимните месеци, организмът е по-възприемчив към този тип болести, тъй като студеното време преохлажда лигавиците и тялото става лесна мишена за вирусите. Нелекувани адекватно, грипът и ОВИ могат да доведат до редица усложнения, като пневмония, менингит и др.

Най-податливи към разболяване от грип и ОВИ са децата, възрастните над 65 години, хората с отслабена имунна система, както и страдащите от хронични заболявания.
 
КАК СЕ ЛЕКУВАТ ГРИПЪТ И ОСТРИТЕ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ?

Антибиотиците са безполезни срещу вирусни заболявания като грипа и ОВИ, а ваксините имат само частичен успех в профилактиката на тези заболявания, тъй като вирусите са непредсказуеми и се променят непрекъснато.

Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на средства, които едновременно унищожават вирусите, спират тяхното навлизане и размножаване в организма, и стимулират имунната система. В резултат на това, вирусната инфекция се пресича още в самото начало, предотвратява се разболяването, симптомите траят по-кратко време, а излекуването е значително по-бързо.

Правилната профилактика също има значение в борбата с вирусите. Засилването на имунната система преди зимния сезон или по време на грипна епидемия, осигурява на организма всички възможни средства за да се справи с вирусите.

От друга страна, профилактиката срещу повторно разболяване след прекарана болест или лечение с антибиотици, стимулира отслабената имунна система и я възстановява в пълния ѝ капацитет. Така рискът човек да се разболее отново се свежда до минимум.
 Какво е действието на авирон рапид?

Авирон рапид активно унищожава вирусите, посредством 3 механизма на действие:

    AVIRON RAPID възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им за дихателнитe пътища.
    AVIRON RAPID спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Това води до бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията.
    Авирин рапид стимулира и повишава имунната система. Когато имунната система е своевременно подсилена и активирана, тя много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно с вирусната инфекция.  
 

  Авирон рапид   унищожава вирусите и спира инфекцията,
    Бързо облекчава симптомите на грипа и ОВИ,
    Ускорява оздравяването,
    Ефективно предпазва от грип и други вирусни заболявания.   


Авирон рапид ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ

Препоръчва се приемът на Авирон рапид да започне веднага след първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да ни заразят.

СХЕМА НА ПРИЕМ:     ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА НАД 12 ГОДИНИ ,  ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ     

-Грип

- Остри вирусни инфекции

- Контакт с хора болни от грип
   или друго вирусно заболяване
                

Ден I   - 3 пъти х 2 таблетки
Ден II  - 3 пъти х 2 таблетки
Ден III - 3 пъти х 1 таблетка
Ден IV - 3 пъти х 1 таблетка
Ден V  - 2 пъти х 1 таблетка
                6 поредни дни:
3 пъти х 1 таблетка

7-ми ден:
2 пъти х 1 таблетка     

Ако се наложи през първия ден да започнете приема на Авирон рапид следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза от 6 таблетки, като вземете 2 пъти по 3 таблетки или 6 таблетки наведнъж. Съответно при деца под 12 години- 3 таблетки наведнъж.
Авирон рапид ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ  
        
-Профилактика срещу повторно
   разболяване, след антибиотично лечение
                   20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка     
        
- Профилактика по време на грипна епидемия
                   20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка     
      

- Засилване на имунната система преди
   настъпване на зимния сезон
          
      20 дни - 2 пъти х 1 таблетка, следвани от 10 дни пауза
10 дни - 2 пъти х 1 таблетка, следвани от 20 дни пауза
10 дни - 2 пъти х 1 таблетка       

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА AVIRON RAPID?

Авирон рапид  не се приема,  ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката. Най-честите симптоми на алергична реакция включват: обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух. Посъветвайте се с вашия лекар, ако забележите някой от тези симптоми.
 Авирон рапид странични ефекти

Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

Авирон рапид може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

 

  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ АВИРОН РАПИД табл 360 мг х 20 ИМУНИТЕТ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ