Категории
БИОЗИН ИМУНОБАЛАНС ТАБЛ 100МГ Х 30 ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ 44755

БИОЗИН ИМУНОБАЛАНС ТАБЛ 100МГ Х 30 ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ

 ( 1 глас )

Още от производител: BIOSHIELD
Код на продукт: 44755
Последна промяна:
Цена: 24.75лв.
( Продуктът не е наличен )

Можете да изберете от алтернативните артикули, които предлагаме !

 БИОЗИН ИМУНОБАЛАНС ТАБЛ 100МГ Х 30 ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ

Състав:Лактоферин100 мг

Една опаковка Biozin Immunobalance съдържа 2 блистера по 15 таблетки всеки.

I.  Какво е Biozin Immunobalance

 БИОЗИН ИМУНОБАЛАНС ТАБЛ 100МГ Х 30 ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ съдържа в абсолютно чиста форма биологично активната съставка: Lactoferrin(Лактоферин)100 mg.

Лактоферинът е член на фамилията трансферини - основни серумни транспортни протеини. Основен източник на Лактоферин е коластрата /кърмата, която се отделя в първите дни след раждането/.

Функции на Лактоферина:

- Антивирусно действие: Лактоферинът е ключова молекула за имунната система. Той е поливалентен регулатор на имунитета в борбата с вирусните инфекции. Неговото антивирусно действие се осъществява чрез три основни механизма: пречи на вирусите да се прикрепят върху клетъчните стени; спира проникването на вирусите в клетките ни; намалява подвижността на вирусите в тъканите на гостоприемника.

Доказана е антивирусната активност на лактоферина при инфекции, причинени от хепатитни вируси – HCV и HBV. Той деактивира вируса, свързвайки се и разрушавайки Е1 и Е2 протеините  на неговата външна обвивка.

- Антибактериално действие: Лактоферинът свързва свободното желязо и вит. В2 и ги прави недостъпни за бактериите, което спира тяхното размножаване. Също така разрушава клетъчните стени на микроби и гъбички.

- Подобрено усвояване на желязото: Поради високия си афинитет към желязото Лактоферинът го свързва и пренася до всички клетки, които се нуждаят от него.

- Пробиотично действие: Лактоферинът подтиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите, допринасяйки за възстановяването на нормалната микрофлора.

-  Антиоксидантно действие: Подобрената бионаличност на желязото води до забавяне на остаряването и понижаване на податливосттта към дегенеративни и ракови заболявания.

II. Предназначение на Biozin Immunobalance

Подпомага и поддържа физиологичната функция на имунната система. Допринася за нормалното протичане на метаболизма на желязото.

III. Как трябва да се приема Biozin Immunobalance

В случай, че Вашия лекар не е препоръчал друго, лица над 18 годишна възраст приемат по 1-2 таблетки дневно преди хранене.

IV. Кой не трябва да приема Biozin Immunobalance

Не приемайте Biozin Immunobalance, ако сте получавали алергична реакция към Лактоферин или към някои от другите съставки на таблетката. Най-честите симптоми на алергична реакция включват: обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух.

VI. Съхранение на Biozin Immunobalance

Да се съхранява на сухо и проветриво място.

Да не се излага на пряка слънчева светлина.

Да се пази от деца.

Да не се използва след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: ИМУНИТЕТ
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ БИОЗИН ИМУНОБАЛАНС ТАБЛ 100МГ Х 30 ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ