Категории
ЧАЙ ЖЪЛТ КАНТАРИОН ПАК.БИЛЕК

ЧАЙ ЖЪЛТ КАНТАРИОН ПАК.БИЛЕК

 ( 1 глас )

Още от производител: Билек
Код на продукт: 22678
Последна промяна:
Цена: 1.13лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Традиционно чай от Жълт кантарион се пие за облекчаване на стомашно-чревни възпаления – гастрит, язва, хиперацидитет. Билката Жълт кантарион е една от най-добрите за борба с депресия, психовегативни разстройства, състояния на тревожност, потиснато настроение. Чай от Жълт кантарион успокоява нервната система и улеснява оросяването на мозъка.

Кутията съдържа 70 g ронени листа и цветове от Жълт кантарион, поставени в опаковка от фолио.
Указания за употреба: Поставете 2 супени лъжици ронени листа и цветове от Жълт кантарион в 400 ml кипяща вода. Варете 5 минути. Престоява при стайна температура 30 минути. Прецедете през марля. Трайността на отварата е 12 часа, при условие че се съхранява в хладилник при температура 20-80С без да замръзва.

Пийте от прецедената отвара по 120 ml 3 пъти на ден преди ядене най-малко три седмици, като при по-продължително употреба на всеки 5 дни се прави 1 седмица почивка.

Не употребявайте Жълт кантарион, ако имате повишена чувствителност към UV-лъчи (фоточувствителност), при бременност и кърмене, едновременно с продукти за лечение на HIV – инфекция, на мигрена, антидепресанти, циклоспорин.

Ако приемате противозачатъчни таблетки, трябва също да използвате допълнителни методи за контрацепция, тъй като отварата от Жълт кантарион намалява ефективността на противозачатъчните и може да настъпи бременност.

  1. 💊
  2. БИЛКИ И ЧАЙ ЧАЙ ЖЪЛТ КАНТАРИОН ПАК.БИЛЕК