Категории
ДИОКЕТ DIOKET табл.600мг х 30 34965

ДИОКЕТ DIOKET табл.600мг х 30

 ( 2 гласа )

Код на продукт: 34965
Последна промяна:
Цена: 23.20лв. 20.98лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Диокет таблетки 600мг x 30 е лекарствен продукт без рецепта. Съдържа диосмин, повидон, микрокристална целулоза, царевично нишесте, магнезиев стеарат
Предназначение на Диокет таблетки 600мг x 30

Диокет таблетки 600мг x 30 е венотоник и вазопротектор –т.е. лекарствен продукт, който подобрява тонуса и еластичността на кръвоносните съдове и ги предпазва от спукване и разкъсване. Препаратът се препоръчва при венозна недостатъчност, разширени вени, начална форма на декубитални рани и остри състояния при хемороиди. Подходящ е при тежест в долните крайници и синдром уморени крака.
Как се приема

Таблетките Диокет таблетки 600мг x 30 се поглъщат цели, с вода. Дозировката и продължителността на приема се определят от лекар в зависимост от заболяването.

При проблеми с вените обикновено се взема една таблетка дневно сутрин, на гладно.

При остри състояния, свързани с хемороиди – две или три таблетки дневно, по време на хранене. Не се препоръчва превишаване на дневните дози.
Възможни нежелани ефекти

Този продукт се приема добре и рядко се проявява негативни странични ефекти. В отделни случаи е възможно да се наблюдават признаци на свръхчувствителност от рода на обриви и отоци. Има данни за единично повлияване върху стомашно-чревния тракт с оплаквания от дискомфорт, гадене или диария. Тези симптоми са преходни и организмът бързо се адаптира към продукта.

Ако все пак има обезпокоителни симптоми и те могат да се свържат с приема на ДИОКЕТ, е наложителна консултация с лекуващия.
Кога НЕ БИВА да се приема

Диокет таблетки 600мг x 30 не бива да се приема при свръхчувствителност към активния компонент диосмин или някое от помощните вещества.

Лечение с Диокет таблетки 600мг x 30 и кърмене са несъвместими. Не използвайте по време на бременност, ако не е крайно необходимо и препоръчано от лекар.

При хемороиди ДИОКЕТ не следва да се прилага повече от 15 дни. Ако проблемното състояние не се подобри, трябва да се продължи с диагностиката и да се изясни по-точно същността на проблема и начините за терапията му.

При използване за проблемни вени е необходима лекарска преценка на ефективността на продукта. Това се прави 15 дни след началото на лечението, за да се прецени дали то да продължи със същия препарат.
Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни за взаимодействия с негативен характер. Въпреки това лекуващият следва да бъде информиран от пациента за лекарства, които е приемал или продължава да приема паралелно с лечението с ДИОКЕТ.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ЗДРАВЕ
  3. ЛЕКАРСТВА БЕЗ РЕЦЕПТА ДИОКЕТ DIOKET табл.600мг х 30