Категории
ДОПЕЛХЕРЦ ОМЕГА 3 + ВИТ.Е КАПС. Х 60 43448

ДОПЕЛХЕРЦ ОМЕГА 3 + ВИТ.Е КАПС. Х 60

 ( 0 гласа )

Още от производител: Doppelherz
Код на продукт: 43448
Последна промяна:
Цена: 9.93лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!


Допелхерц® актив Омега-3+Витамин Е

    За защита и профилактика на сърдечно-съдовата система
    Подпомага функцията на мозъка и зрението
    Съдържание на масло от сьомга, отговарящо на високи стандарти за чистота

DHA допринася за нормалното функциониране на мозъка и поддържане на зрението, а заедно с ЕРА подпомагат сърдечната функция

Доброто здравословно състояние и жизнен тонус могат да бъдат повлияни от начина на живот. Важни фактори за това са балансираното хранене и достатъчна двигателна активност. Храненето има огромно значение за здравето на сърцето. Храната оказва влияние върху нивото на холестерола и баланса на триглицеридите в тялото.
Човешкият организъм често е подложен на стрес, поради нездравословното хранене, пушене, прием на алкохол и ограничена двигателна активност.

ОМЕГА-3 мастни киселини представляват група полиненаситени мастни киселини, които не могат да бъдат синтезирани от човешкия организъм и затова трябва да се приемат с храната. От тях с най-голямо значение са Докозахексаенова киселина (DHA) и Ейкозапентаенова киселина (EPA). Само някои храни съдържат тези важни мастни киселини, например: сьомга, херинга, сардина.

За да си набавим необходимите количества Омега-3 мастни киселини, е нужно да консумираме студеноводна риба - поне 2 пъти седмично. Много хора, обаче, не обичат риба или нямат възможност да ядат толкова често.

Капсулите Допелхерц® актив ОМЕГА-3 + Витамин Е съдържат масло от сьомга с незаменими полиненаситени мастни киселини.

Витамин Е е известен с антиоксидантните си свойства. Той предпазва клетките от действието на свободните радикали и самия продукт от окисление.

Една капсула ОМЕГА-3 + Витамин E съдържа 300 mg ОМЕГА-3 мастни киселини 180 mg Ейкозапентаенова киселина (EPA) и 120 mg Докозахексаенова киселина (DHA).

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

CaptchaЕтикети: СЪРЦЕ И КРЪВООБРЪЩЕНИЕ, ЗРЕНИЕ,
Свързани продукти
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ДОПЕЛХЕРЦ ОМЕГА 3 + ВИТ.Е КАПС. Х 60