Категории
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТ. АКТИВ ЗА ОЧИ КАПС.Х 30 36598

ДОПЕЛХЕРЦ ВИТ. АКТИВ ЗА ОЧИ КАПС.Х 30

 ( 1 глас )

Още от производител: Doppelherz
Код на продукт: 36598
Последна промяна:
Цена: 8.60лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ДОПЕЛХЕРЦ ВИТ. АКТИВ ЗА ОЧИ КАПС.Х 30        на немската фирма допелхерц са хранителна добавка пълноценна формула за добро зрение и здрави очи.    При продължителна работа на компютър .Антиоксидантна защита за очите
    Стрес, натоварване и небалансирано хранене

ДОПЕЛХЕРЦ ВИТ. АКТИВ ЗА ОЧИ КАПС.Х 30      

Витамин А и Цинк допринасят за поддържане на нормално зрение

Окото е един от най-важните човешки органи, жизненонеобходим всеки ден за възприемане на околния свят. В съвременното ежедневие очите са натоварени изключително много. Работата с компютър, гледането на телевизия и шофирането през нощта имат твърде изтощителен ефект върху зрението. Нашите очи са в значителна степен изложени на редица вредни въздействия: радиация, сух и замърсен въздух, цигарен дим, употреба на алкохол, ултравиолетово слънчево излъчване, които допълнително изтощават окото.
За поддържането на здрави очи и добро зрение играят роля различни фактори, но особено важен е адекватният прием на специални хранителни вещества.
Очите имат нужда от витамини, микроелементи и вторични растителни продукти, които не могат да се сентизират в организма и трябва да бъдат непрекъснато набавяни с храната. При непълноценно хранене, доставката на тези вещества би могла да не е оптимална.
Допелхерц актив витамини за очи по една капсула дневно  може да ви снабди с адекватни дози от тези ценни витамини, цинк и вторични растителни продукти.

Важна е комбинацията!
Допелхерц актив витамини за очи в 1 капсула се съдържа специално разработена комбинация от вещества: 800 μg RE витамин А, 250 mg витамин С и 36 mg α-TE витамин Е, съчетани с 2,5 mg цинк, 6 mg лутеин и 300 mg зеаксантин.

Витамин А
подпомага функцията на окото, тъй като участва в образуването на зрителния пигмент на ретината. Освен това, витамин А оказва благоприятен ефект върху дейността на имунната система, както и при процеса на специализация на клетките. Цинкът, от една страна също, допринася за нормалната зрителна функция, а от друга, спомага за метаболизма на витамин А. Цинк, витамин Е и витамин С участват в защитата на клетките от оксидативен стрес. Това оказва благотворен ефект, особено за специфичните клетки на ретината. Витамин С има положително влияние и спрямо нервната система и имунната защита, а и спомага за регенерирането на витамин Е в редуцираната му форма.

Лутеин и Зеаксантин
Пигментите Лутеин и Зеаксантин са от групата на каротеноидите. В продукта се използва концентрат извлечен от растението невен. Наричат се още вторични хранителни продукти. Лутеинът и Зеаксантинът в различни съотношения, могат да бъдат открити навсякъде в ретината. Това се отнася и за "жълтото петно" (макулата), където е мястото на най-острото зрение. Макулата е отговорна за четенето, възприемането на лица, фини предмети и детайли.

Енергийна стойност
1 капсула съответства на 2,6 kcal/10,8 kJ

Противопоказания
Не са известни

Опаковка
Допелхерц актив витамини за очи в опаковка с 30бр. капсули

Съхранение
Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за деца, при температура до 25° C.

Производител: Queisser Pharma, ГЕРМАНИЯ

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: ВИТАМИНИ, ОЧИ
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
  3. ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ДОПЕЛХЕРЦ ВИТ. АКТИВ ЗА ОЧИ КАПС.Х 30