Категории
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТ.ДИАБЕТ.ТАБЛ.Х30 24683

ДОПЕЛХЕРЦ ВИТ.ДИАБЕТ.ТАБЛ.Х30

 ( 1 глас )

Още от производител: Doppelherz
Код на продукт: 24683
Последна промяна:
Цена: 7.12лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ  допринасят  за поддържането на нормалната концентрация на глюкоза в кръвта
  ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ  За поддържане на нормалната функция на нервната система
  ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ  За нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия

Погрижете се за доставянето на достатъчно хранителни вещества.

Балансираното и здравословно хранене несъмнено представлява снабдяването на тялото с всички важни витамини, минерали и микроелементи. При едно небалансирано хранене доставката на хранителни вещества често не е оптимална.
При диабетиците, които трябва да поддържат специална диета, може да се наблюдава недостатъчния прием на определени витамини и минерали. Потребността от тези жизнено важни хранителни вещества може допълнително да се повиши, ако се изразходват или отделят в по-голяма степен - както е с Магнезия.
Комбинацията от витамини и минерали в ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ подпомага снабдяването на организма с ценни витамини, минерали и микроелементи.

Нервната система и метаболизъм

Витамините В1, В2, В6, В12, Никотинамид и Биотин, заедно с Витамин С и Магнезий допринасят за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия, както и за нормалната дейност на нервната система. Цинкът спомага за правилното протичане на метаболизма на въглехидратите, а Хромът - за поддържане на нормалните нива на кръвната захар. Тези два микроелемента, заедно с Биотин подпомагат метаболизма на макрохранителните вещества (белтъци, въглехидрати, мазнини). За поддържането на нормални нива на хомоцистеин допринасят витамините В6 и В12 и Фолиева киселина, а това е важно за доброто състояние на кръвоносните съдове. Витамин В6 участва и в метаболизма на белтъчините и гликогена - резервна форма на глюкозата в организма.

Естествени защитни сили

Нормалната функция на имунната система се подкрепя от Витамин В6, В12, Фолиева киселина и Витамин С, заедно със Селен и Цинк. От своя страна тези два микроелемента, както и Витамините В2, С и Е участват в защитата на клетките от оксидативен стрес. Витамин В1 допринася за нормалната сърдечна функция, а Витамин В2 и Цинк - за поддържане на зрението. Запазването на кожата и лигавиците в добро здраве е от особено значение за диабетиците и се подпомага от Витамин В2, Никотинамид и Биотин. Подкрепа при намаляване на чувството на умора и отпадналост оказват витамините В2, В6, В12, Никотинамид, Калциев Пантотенат, Фолиева киселина, Витамин С и минералът Магнезий.

Препоръчителна доза: 1 таблетка дневно

Важна информация
Допълването на често повишените нужди при диабетиците от витамини, микроелементи и антиоксиданти с ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ не може да замени утвърденото лечение. Необходимо е да се спазват основните хранителни принципи, съгласувани с подходящ начин на живот, достатъчна двигателна активност, контрол на телесното тегло и прием на назначените от лекуващия лекар медикаменти.
Специалната формула на ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ ги прави подходящи за хранителна добавка в рамките на диетичното хранене при захарен диабет.

Една таблетка дневно Ви осигурява ценни витамини, микроелементи и Магнезий, които често са необходими в завишени количества.

Противопоказания
Не са известни

Енергийна стойност
1 таблетка съответства на 1 kcal/ 4,2 kJ

Опаковка
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ опаковка с 30 бр. таблетки

Съхранение
Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за деца, при темп.до 25° C.

Производител: Queisser Pharma ГЕРМАНИЯ

Състав на ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ
магнезиев оксид, витамин С, витамин Е концентрат, целулоза,оризово нишесте, растителна мазнина (втвърдена), цинков глюконат, хидроксипропилметилцелулоза, никотинамид, арабска гума, магнезиев стеаpaт,цианокобалтамин (витамин В12) 0,1 %, калциев пантотенат, шеллак,пиридоксин xидрохлорид (витамин В6), oцветител титановдиоксид, тиамин нитрат (витамин В1), талк, глицерин,витамин В2, полисорбат 80, фолиева киселина, хром(ІІІ) хлорид,оцветител железен оксид, биотин, натриев селенат, подсладител калциев цикламат

Състав в 1таблетка

Bитамини    Количество
Биотин    150,0 µg
Bитамин B1    2,0 mg
Bитамин B2    1,6 mg
Bитамин B6    3,0 mg
Bитамин B12    9,0 µg
Bитамин C    200,0 mg
Bитамин E    42,0 mg α-TE
Фолиева киселина    400,0 µg
Hиацин    18,0 mg NE
Пантотенова киселина    6,0 mg
Минерали/Микроелементи    Количество
Магнезий    200,0 mg
Хром    60,0 µg
Селен    30,0 µg
Цинк    5,0 mg

Xpaнителна стойност
Вещества    на 1 таблетка    на 100 g продукт
Белтъчини    15,8 mg    1,4 g
Въглеxидрати    143,5 mg    12,5 g
- поливалентни алкоxоли    2,0 mg    0,17 g
- заxар    0 mg    0 g
Мазнини    54,9 mg    4,8 g
Баластни вещества    0 mg    0 g
Натрий    0,03 mg    0,0026 g

Препоръчителен прием
1 таблеткa дневно по време на хранене, с достатъчно течност. Да не се сдъвква.
Да не се надвишава препоръчваната дневна доза!
Този продукт е хранителна добавка и не замества разнообразното и здравословно хранене!
За поддържане на здравето се препоръчва продължително приемане на ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТАБЛЕТКИ

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ДОПЕЛХЕРЦ ВИТ.ДИАБЕТ.ТАБЛ.Х30