Категории
Ескапел спешен контрацептив X 1 таблетка - Berova.bg

Ескапел спешен контрацептив X 1 таблетка

 ( 1 глас )

Още от производител: GEDEON RICHTER
Код на продукт: 33679
Последна промяна:
Цена: 30.00лв. 28.60лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Ескапел спешен контрацептив X 1 таблетка  до 72 часа след секс

Escapelle е ефективен в предпазването от нежелана бременност при условие, че се приеме до 72 час /3 дни/ след непротектиран полов акт.
Escapelle съдържа хормон, наречен левоноргестрел и предпазва от бременност преди тя да е настъпила.

Escapelle е високо ефективно хапче за спешна контрацепция, което намалява риска от нежелана бременност до 89% (95%, ако се приеме в рамките на 24 часа и 58%, ако се приеме между 49 и 72 часа след секс). Тази спешна контрацепция се използва от милиони жени по света от 1980 година насам. Безопасността му се доказва и от факта, че хапчето е лесно достъпно в аптеките без рецепта.
Производител на Escapelle е Гедеон Рихтер АД, който произвежда лекарства за спешна контрацепция съдържащи левоноргестрел от 1980 г. под наименованията Postinor и Escapelle, днес. Гедеон Рихтер АД е водещ производител на медикаменти за спешна контрацепция с най-високо качество, който достига до повече от 100 страни по цял свят.

След прием на Escapelle, редовната ти менструация обикновенно идва без закъснение. Понякога, цикълът може да подрани или закъснее. Кървенето също може да е по-леко или по-силно от обикновено; възможно е да се появи зацапване с кръв до идването на следващия ти цикъл. Цикълът при някои жени, след прием на Escapelle може да закъснее повече от 5 дни. Ако това се случи обърни се към гинеколог за съвет.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: СЛЕД СЕКС
  1. 💊
  2. ХИГИЕНА
  3. ИНТИМНА ХИГИЕНА Ескапел спешен контрацептив X 1 таблетка