Категории
ФАВИО ТАБЛ. Х 60 ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ 38426

ФАВИО ТАБЛ. Х 60 ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ

 ( 6 гласа )

Код на продукт: 38426
Последна промяна:
Цена: 15.90лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Здрави и активни с ФАВИО ТАБЛ. Х 60 ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ

ФАВИО ТАБЛ. Х 60 ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ е подсилен с MON6X® и 16 жизненоважни витамина и минерала, което я прави уникална хранителна добавка. MON6X® е специална формула, разработена eдинственно за нуждите на диабетици и техните близки, които са предразположени към диабет. MON6X®, с помощта на останалите витамини и минерали, спомагат за поддържането на нормални нива на кръвната захар. Затова може да сте сигурни, че взимайки Favio, ще се радвате на добро здраве.

Редовният прием на ФАВИО ТАБЛ. Х 60 ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ

   - Спомага за поддържането на нормални нива на кръвна захар;
   - Укрепва имунитета;
    Спомага за нормалното функциониране на щитовидната жлеза;
    Спомага за нормалното съсирване на кръвта;
    Допринася за нормално зрение;
    В значителна степен намалява умората и отпадналостта и засилва енергията;
    Спомага за защита на клетките от оксидативен стрес;
    Спомага за поддържане на нормални кръвните клетки;
    Спомага за доброто състояние на кожата и ноктите.

ФАВИО ТАБЛ. Х 60 ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ

MON6X®: MON6X® е специална формула, разработена за нуждите на хората с диабет и техните семейства. Цинкът е особено важен, за да имаме добро нощно (при намалена светлина) и дневно зрение; в очите той е наличен във високи концентрации. Недостигът на цинк може да промени зрението, а остър недостиг на цинк може да доведе до настъпването на промени в ретината. Цинкът спомага за преобразуването на въглехидратите и останалите основни хранителни вещества в енергия. Също така играе роля в метаболизма на мастните киселини, което спомага за поддържането на нормален серумен тестостерон. Хромът е един от най-важните минерали в защитната система на човешкото тяло в борбата му с диабета. Недостигът на хром отслабва способността на тялото да използва глюкозата за своите енергийни нужди. Хромът се използва за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Тъй като диабетът бързо дава отражение върху зрението, витамин А е особено необходим за правилното развитие и функциониране на очите, както и на кожата и имунната система като цяло. Витамин В6 спомага за поддържането на кръвната захар в нормални граници посредством метаболизма на гликогена. Витамин В6 има благотворно влияние срещу проявите на диабетна невропатия. Като имуностимулатор, витамин В6 помага в борбата с много от усложненията, следствие от диабета. Витамин В6 също така спомага за продуцирането на хемоглобин. Aлфа-липоевата киселина е антиоксидант, произвеждан от тялото, който съществува във всяка клетка, където спомага за превръщането на глюкозата в енергия. За разлика от други антиоксиданти, алфа-липоевата киселина е водно- и мастноразтворима, което означава, че може да работи в цялото тяло. Лутеинът е един от основните каротиноиди, който е цветен пигмент в човешкото око (в макулата и ретината).

В допълнение, ФАВИО ТАБЛ. Х 60 ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ съдържа и:

Витамин С: Витамин С подкрепя превантивните мерки срещу диабетна невропатия и допринася за нормалното функциониране на нервната система. Действайки укрепващо на имунната система, витамин С стимулира борбата с инфекциите в организма. Този витамин съдейства за намаляване усещането за умора и отпадналост и предпазва клетките от оксидативен стрес.

Витамин B12: Витамин В12 също може да играе важна роля при лечението на диабетна невропатия. Наличието на витамин В12 в организма допринася за нормалното функциониране на нервните клетки. Той спомага за образуването на достатъчно количество червени кръвни телца и е известно, че намалява усещането за умора и отпадналост.

Витамин D: Витамин D се произвежда в тялото при излагане на слънчева светлина. Недостатъчното стоене на слънце, особено през студените месеци, може да доведе до дефицит на витамин D. Витамин D е от жизненоважно значение за усвояването на калция в организма.

Витамин Е: Когато количествата витамин Е в тялото са недостатъчни, вътрешните структури могат да бъдат увредени от свободните радикали. Достатъчното наличие на витамин Е в кръвта ще допринесе за защитата на клетките от оксидативен стрес и защитата на ДНК, липиди и протеини от оксидативни нарушения.

Биотин: Биотинът има благотворно влияние за поддържане нормалното функциониране на нервната система. Биотинът допринася за превръщането на макронутриентите (основните хранителни вещества) в енергия и спомага за нормалното продуциране на енергия.

Пантотенова киселина: Пантотеновата киселина е добра за хората с диабет, защото спомага за нормалната умствена дейност и допринася за намаляване на отпадналостта и умората. Пантотеновата киселина също така спомага за синтеза и метаболизма на стероидните хормони в организма.

Калций: Калцият е особено полезен за хората, страдащи от диабет, тъй като способства за нормалното съсирване на кръвта и за нормалното функциониране на всички мускули и кости в човешкото тяло. Калцият допринася и за нормалната работа на храносмилателните ензими.


Йод: Йодът е полезен за диабетиците, защото способства за нормалното функциониране на нервната система. Йодът също така е важен за поддържането на нормална кожа и спомага за нормалното продуциране на хормоните на щитовидната жлеза.

Селен: Селенът защитава клетките в тялото от оксидативно увреждане. Спомага за нормална кожа, коса и нокти. Селенът също способства за укрепване на имунната система и за поддържане нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Селенът спомага за нормалната сперматогенеза, която е от ключово значение за доброто репродуктивно здраве.

Манган: Недостигът на манган е много често срещан при болните от диабет. Манганът способства за нормалното формиране на съединителна тъкан и помага за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

Калий: Поставянето на инсулин може да доведе до недостиг на калий. Калият е особено важен за нормалното функциониране на нервната система и допринася за поддържането на нормално кръвно налягане.

Магнезий: При диабетноболните се наблюдават понижени нива на магнезий, които могат да стигнат до опасно ниски стойности при диабетици, страдащи от остра диабетна ретинопатия. Магнезият спомага за нормалното функциониране на сърдечния мускул и за поддържане на електролитния баланс в тялото. Действа благоприятно за намаляване на отпадналостта и умората и допринася за продуцирането на енергия.

Ниацин: Ниацинът способства за нормалното функциониране на нервната система. Благоприятен е за поддържането на нормална кожа и за намаляване на умората и отпадналостта.

Витамин B2: Витамин B2 способства за нормалната работа на нервната система и помага за образуването на червени кръвни клетки. Участва в нормалния метаболизъм на желязо и спомага за намаляване на умората и отпадналостта. Витамин В2 също така допринася за нормално зрение и кожа.

В 2 таблетки (дневна доза) се съдържат:
Активни съставки     Състав в 2 табл.     %РКП
Магнезий (магнезиев оксид)     200 mg     53%
MON6X®*     123.9 mg/ 0.124 g     —
Витамин С (L-аскорбинова киселина)     120 mg     150%
Витамин Е (D-алфатокоферил киселинен сукцинат)     30 mg a-TE     250%
Ниацин (никотинамид)     18 mg NE     112%
Пантотенова киселина (калциев-D-патотенат)     6 mg     100%
Витамин В2 (рибофлавин)     1.6 mg     114%
Витамин B1 (тиамин-хидрохлорид)     1.4 mg     127%
Манган (манганов цитрат)     1 mg     50%
Фолиева киселина     400 µg     200%
Биотин (D-биотин)     150 µg     300%
Йод (натриев йодид)     100 µg     67%
Селен (L-селенметионин)     60 µg     109%
Витамин B12 (цианкобалтамин)     10 µg     400%
Витамин D3 (холекалциферол)     5 µg     100%

*Цинк (15 mg) под формата на цинков цитрат, съставляващ 150% от РКП; Aлфа-липоева киселина* (100 mg/ 0.1 g); Хром (100 µg) под формата на хромен пиколинат, съставляващи 250% от РКП; Лутеин * (6 mg/ 0.006 g) под формата на лутеинов естер; Витамин А (800 µg RE) под формата на ретинилацетат, съставляващи 100% от РКП; Витамин В6 (2 mg) под формата на пиридоксин хидрохлорид, съставляващи 143% от РКП.

П.П. Поръчай Фавио и на тел. 0887 55 24 59

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ФАВИО ТАБЛ. Х 60 ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ