Категории
ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ капс х 40 42364

ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ капс х 40

 ( 1 глас )

Още от производител: ZONAFARM
Код на продукт: 42364
Последна промяна:
Цена: 14.75лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ капс х 40 е хранителна добавка която подпомага поддържане на здравословно телесно тегло, оптимизира обмяната и контролира апетита. Съдейства за балансирана дейност на нервната система, поддържа хормоналното равновесие.

Състав на ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ капс х 40: Продуктът съдържа екстракти от полски хвощ, кора от бреза, джинджифил, азиатска центела, витамини В3 и В6, L-таурин, L-триптофан, L-селенометионин, силициев диоксид и магнезиев стеарат.
Биоактивните компоненти от хвощ и бреза насърчават ускореното отделяне на излишни течности, което съдейства за редукция на теглото. Същевременно азиатската центела оптимизира активността на кръвообращението, като по този начин съдейства по естествен път за подобряване на метаболизма.

L-триптофанът подобрява стабилността на серотониновото производство – това е важно, тъй като дефицитът на серотонин подтиква към неконтролиран прием на големи количества храна. Тауринът балансира мастната обмяна, като потиска отлагането на депа – а насърчава израстването на мускулна маса. Витамините от В-групата подобряват състоянието на нервната система, а заедно с джинджифила и дериватите на мангана и селена съдействат за нормална дейност на сърдечно-съдовата система.

Ефекти: Продуктът ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ е едно добро решение за постигане и поддържане на оптимално тегло без лишения и вреди за здравето. Природните съставки в него упражняват благоприятенен ефект, като съдействат за добра мастна обмяна и контрол върху апетита. Благодарение на тази хранителна добавка се оптимизират функциите на сърдечно-съдовата система, храносмилането и отделителната система. Нервната дейност е балансирана, а имунната система е подготвена да защити организма от възможни инфекции и вредни въздействия на околната среда. Композицията поддържа добър хормонален баланс, видимо действието й се изразява в оформения строен силует, здрави нокти и коса и сияйна кожа.

Режим на прием: една-две капсули дневно преди, по време или след ядене.
Този продукт не заменя пълноценното хранене. Не се препоръчва превишаване на посочената дневна доза; не е подходящ за бременни и кърмачки.
Пазете от деца!
Съхранение – на сухо, лишено от директна светлина място.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

CaptchaЕтикети: ОТСЛАБВАНЕ, АПЕТИТ, ОБМЯНА, ЗАДЪРЖАНЕ ВОДА
Свързани продукти
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ капс х 40