Категории
ФЕМОВИТА FEMOVITA капс х 30 33926

ФЕМОВИТА FEMOVITA капс х 30

 ( 7 гласа )

Код на продукт: 33926
Последна промяна:
Цена: 22.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ФЕМОВИТА FEMOVITA капс х 30 е водещият натурален продукт за активната жена в пременопауза и менопауза. Чувствайте се красиви и пълноценни, обичайки своето тяло.
- 15 активни съставки;
- природен продукт;
- по 1 капсула на ден;
- създаден и произведен в Германия.
 
ФЕМОВИТА FEMOVITA капс х 30 предимства:

Фемовита е единственият комбиниран натурален продукт с 15 активни съставки, които съдействат за максимално и бързо повлияване на всички симптоми при пременопауза и менопауза.
Фемовита се приема веднъж дневно.
Една опаковка осигурява едномесечен прием, като повлияването на симптомите започва до 10 – ят ден. Продуктът може да се приема постоянно, като не оказва влияние върху теглото. Фемовита се грижи и за вашата кожа, коса и нокти.
Излъчвайте самочувствие, увереност и красота с грижата на Фемовита.
 
Кои са симптомите при пременопауза и менопауза?

Всяка жена индивидуално преминава през периода на пременопауза и менопауза. Когато навреме се започне приема на фитоестрогенни препарати и се спазват принципите на здравословен начин на живот, дискомфортът и неприятните усещания свързани с пременопаузата и менопаузата, могат да бъдат преодолени в значителна степен. Даже и при много леко изразено или безсимптомно протичане на менопаузата, се запазва повишеният риск от развитието на сърдечно – съдови заболявания, остеопороза и преканцерози (предракови състояния).
 
На фигурата е демонстриран основният спектър от симптоми, които е възможно да се проявят, ако не бъдат взети своевременни мерки.

 

Защо натуралните продукти изместиха хормонозаместителната терапия при менопауза?
 
Приложението на системната хормонозаместителната терапия (ХЗТ) при жени в менопауза през последните години драстично намаля, на база установените клинични данни за повишаване на риска от  неоплазии (най-често на гърдата и яйчниците), както и завишаване на риска от развитие на тромбози и сърдечно - съдови инциденти при техния прием. Всяка жена трябва сама да вземе решение, спрямо съотношението полза - риск за нейното здраве, дали да пристъпи към прием на медикаменти от тази група или да избере други алтернативни и не по - малко ефективни продукти, с липса на страничните ефекти на ХЗТ и подходящи за дълготрайна употреба.
 
Върху повлияването на кои симптоми ще спомогне ежедневният прием на Фемовита:

Фемовита е за  облекчаване на напрежението,  горещите вълни, изпотяването, световъртежа и лесната уморяемост;
Фемовита е за подобряване на настроението, съня и самочувствието;
Фемовита е за редуциране на риска от сърдечно-съдови усложнения и остеопороза.
 
ФЕМОВИТА FEMOVITA капс х 30 е нехормонален продукт, който не води до привикване и не оказва влияние върху теглото. 15- те активни съставки съдействат за облекчаване симптомите по време на пременопауза и менопауза. Фемовита е алтернатива на естроген заместващото лечение.”

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ПРИОРИТЕТИ ЗА 50+
  3. ЖЕНСКО ЗДРАВЕ ФЕМОВИТА FEMOVITA капс х 30