Категории
GASTROKIND ГАСТРОКИНД 150Т ИЗБОР ПРИ ВСИЧКИ СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ДЕЦА

GASTROKIND ГАСТРОКИНД 150Т ИЗБОР ПРИ ВСИЧКИ СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ДЕЦА

 ( 1 глас )

Още от производител: DHU
Код на продукт: 32320
Последна промяна:
Цена: 9.35лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

GASTROKIND  ГАСТРОКИНД 150Т ИЗБОР ПРИ ВСИЧКИ СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ДЕЦА

Стомашно-чревните заболявания при децата възникват почти толкова често, колкото респираторните инфекции. Малките деца, чиято храносмилателна система все още е в процес на изграждане и съзряване поради липсата на ензими, с ниска подвижност на червата и недоразвита микрофлора, са особено податливи на стомашно-чревни проблеми. Така в случай на неправилно хранене, преяждане, при захранване и въвеждане на нови храни, може да се появят гадене и повръщане, болки в стомаха, разстройство или запек. Как да помогнем на бебето? Експертите препоръчват комплексното хомеопатично лекарство - Гастрокинд.

GASTROKIND  ГАСТРОКИНД 150Т ИЗБОР ПРИ ВСИЧКИ СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ДЕЦА е немски комплексен хомеопатичен препарат, който помага при множество проблеми със стомашно-чревния тракт при деца от нулева възраст. Благодарение на своите съставки, Гастрокинд регулира подвижността и тонуса на храносмилателната система, има антиспазматичен и противовъзпалителен и обезболяващ ефект, помага при гадене, повръщане, болки в стомаха, разстройство или запек. Лекарството се приема добре и е подходящо за употреба от деца от 0 до 6-годишна възраст. За по-лесен прием таблетките на Гастрокинд могат да се разтворят в чаена лъжичка вода. Продължителност на приема – до отшумяване на оплакванията.

GASTROKIND  ГАСТРОКИНД 150Т ИЗБОР ПРИ ВСИЧКИ СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ДЕЦА – лекарство за терапия на стомашно-чревни заболявания при деца от 0 до 6 години!

Производител и притежател на разрешението за употреба:

Deutsche Homöopathie-Union
DHU-Arzneimittel GmbH & Co. KG
Медицинско представителство за България:
Алпен Фарма ООД
София, България

Преди употреба прочетете упътването. Дръжте далеч от досега на деца.

Противопоказания: Свръхчувствителност към лекарството. Странични ефекти: алергични реакции.

П.П.Поръчай на тел. 0887 55 24 59

 

  1. 💊
  2. ХОМЕОПАТИЯ
  3. КОМБИНИРАНИ ПРЕПАРАТИ DHU
  4. МАМА НАТУРА GASTROKIND ГАСТРОКИНД 150Т ИЗБОР ПРИ ВСИЧКИ СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ДЕЦА