Категории
ГЕНГИГЕЛ бебе 20 мл 33947

ГЕНГИГЕЛ бебе 20 мл

 ( 3 гласа )

Още от производител: RICERFARMA
Код на продукт: 33947
Последна промяна:
Цена: 17.40лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

 Генгигел бебе 20мл  е нов гел за лечение на венците по време на зъбния пробив

 ГЕНГИГЕЛ бебе 20 мл е качествено нов препарат за локално лечение на венци при зъбен пробив. Съдържа хиалуронова киселина под формата на сол /хиалуронан/, донита по биотехнологичен път. Хиалуроновата киселина е естествен компонент на съединителната тъкан в тялото и се намира в особено големи количества във венечните структури. Има редица важни физиологични функции и участва в множество процеси за поддържане на състоянието на здравата лигавица. В случаи на увреждания и заболявания на меките тъкани в устата, хиалуроновата киселина се разгражда и намалява, което е свързано с редица патологични промени - възпаление, оток, зачервяване и съпътстващите ги болка, сърбеж, изтръпване. Хиалуроновата киселина , нанесена на мястото, бързо облекчава тези симптоми и влиза в редица взаимодействия, свързани с възстановяването на лигавицата.

 Генгигел бебе е гел, предназначен за локално лечение и облекчаване на симпомите на зъбния пробив. Нанася се с втриващи движения, а ако това е невъзможно, известно количество от гела се аплицира директно от тубичката или с подходящ апликатор (например клечка с памуче) върху мястото на увреждане.

 Генгигел бебе има противовъзпалително, противооточно, регенеративно, противомикробно и известно обезболяващо действие. Не съдържа анестетик, алкохол, оцветители, консерванти и ментол, поради което по никакъв начин не дразни и не застрашава бебето. Има приятен вкус и аромат на мляко. Практически няма установени алергични реакции и други вредни взаимодействия. Няма мукозна абсорбция и не навлиза в кръвообръщението. Напълно безопасен е за употреба. Желателно е да се прилага 3-4 пъти дневно всеки ден до приключване на пробива на зъбите, тъй като проявява лечебен ефект, а не води само до временно обезболяване. Препаратът може успешно да се прилага и при лечение на афти, стоматити, херпеси, прехапвания, оперативни и други рани в устната кухина като средство, подпомагащо регенерацията на тъканите.

 Генгигел бебе се разпространява в аптечната мрежа и се продава без рецепта.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

CaptchaЕтикети: БЕБЕ, НИКНЕНЕ ЗЪБКИ
Свързани продукти
  1. 💊
  2. ХИГИЕНА
  3. ХИГИЕНА НА УСТАТА ГЕНГИГЕЛ бебе 20 мл