Категории
ГЕНГИГЕЛ вода 150 мл 34625

ГЕНГИГЕЛ вода 150 мл

 ( 0 гласа )

Още от производител: RICERFARMA
Код на продукт: 34625
Последна промяна:
Цена: 19.80лв. 18.49лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Генгигел вода съдържа хиалуронова киселина - субстанция, която се намира естествено в съединителната тъкан на цялото тяло. Когато се поставя локално, той стимулира формирането на здрава тъкан.След кариеса, другите най-често срещани заболявания в областта на устната кухина са гингивит и

пародонтит. Възпалението на венците много често не се диагностицира навреме, тъй като противоположно на кариеса, болката се появява на по-късен етап.

Хиалуроновата киселина, активната съставка на генгигел вода, е използвана от години за подпомагане фирмирането на нова съединителна тъкан.

Прилагането на хиалуронова киселина под формата на гел или разтвор укрепва клетъчната стена и позволява слепването на клетките помежду им, което води до по-бързо възстановяване на тъканите и увеличава резистентността към ново инфектиране.

Показания:
Възпалителни състояния (гингивити, кървене от венците и гингивални джобове), други травми на венците (нараняване, изваждане на зъб, следоперативно възстановяване и т.н.) и болестни състояния, при които лигавицата на венеца изисква увеличена концентрация на хиалуронова киселина.

Генгигел линия за домашна употреба - избор на форма

Идеалното допълнение към лечението с гел.
Генгигел вода е перфектен и за поддържащо лечение.
Разтворът, който е готов за употреба (не се нуждае от разреждане), е много ефективен концентрат от активни ингредиенти, които пренасят хиалуроновата киселина бързо и ефективно до широки участъци, засегнати от възпаление.
Особено подходящ за хронични гингивити, при които се препоръчва ежедневна употреба, както и в случаи на дифузни улцерации на оралната мукоза

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

CaptchaЕтикети: ВОДА ЗА УСТА, ГИНГИВИТ, ПАРАДОНТОЗА
Свързани продукти
  1. 💊
  2. ПРОМОЦИИ ГЕНГИГЕЛ вода 150 мл