Категории
ГИНКО ПРИМ МАКС к-т 60мг х 60 + 20табл.подарък 34378

ГИНКО ПРИМ МАКС к-т 60мг х 60 + 20табл.подарък

 ( 0 гласа )

Още от производител: WALMARK
Код на продукт: 34378
Последна промяна:
Цена: 23.15лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ГинкоПрим с Подарък 20 таблетки!

Хранителна добавка
ГинкоПрим с Подарък 20 таблетки!

За по-добра памет и концентрация

    подобрява кръвооросяването на мозъка и крайниците
    подпомага мозъчните функции - памет и концентрация
    подходящ за хора страдащи от студени ръце и крака
    съдейства за правилното функциониране на сърцето
    допринася за забавяне процесите на стареене
    повишава жизнения тонус

ГинкоПрим  съдържа 60 мг стандартизиран екстракт от Гинко билоба, който гарантира максимална ефективност при проблеми с паметта, концентрацията и кръвооросяването на крайниците. Положителните свойства на Гинко билоба се допълват и засилват от включения в продукта магнезий. Благодарение на тази уникална комбинация ГинкоПрим е максимално ефективен, както за млади хора (подложени на умствено, психическо или физическо натоварване), така и за по-възрастни.

GinkoPrim е уникална комбинация от Гинко билоба екстракт, диметиламиноетанол (DMAE) и магнезий. Гинко билоба оказва благоприятен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците. По този начин подпомага паметта, концентрацията, намалява усещането за студени ръце и крака, поддържа зрението и слуха. DMAE е субстанция с естествен произход, която допринася за нормална умствена дейност. GinkoPrim съдържа и магнезий, който често е в недостатъчни количества в храната. Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система и мускулите.

Гинко билоба
Всяка таблетка GinkoPrim съдържа 60 mg стандартизиран екстракт от листата на Гинко билоба. Стандартизираният екстракт гарантира наличието на точно определено количество активни субстанции (6 % терпенолактони, 24 % флавон гликозиди). Гинко билобае най-древният дървесен вид на планетата; счита се, че той съществува вече 200 милиона години. Листата на гинко билоба съдържат изобилие от ефективни субстанции (терпенолактони, флавонгликозиди и др.) с уникално биологично действие.Множество клинични проучванияпотвърждават, че екстрактът от гинко билоба подпомага венозното кръвообращение и допринася за нормално периферно кръвооросяване, което е особено важно за поддържане на зрението и слуха, както и на когнитивните функции (памет, концентрация) с напредване на възрастта.

 

Диметиламиноетанол (DMAE)
DMAE е субстания, която естествено се среща в някои риби като аншоа, херинга, сардина. Представлява аминоалкохол, предшественик на холина и ацетилхолина в мозъка. DMAE допринася за нормална памет, концентрация и внимание. В комбинация с гинко билоба се използва за поддържане на когнитивните способности с напредване на възрастта.

Магнезий
Магнезият е един от най-важните елементи в човешкото тяло – среща се във всяка клетка, необходим е за нормалната функция на нервната система и мускулите; структурен компонент на костите и зъбите. Магнезият подпомага енергийния метаболизъм и мозъчните функции.

Във всяка опаковка ГинкоПрим 60 ще получите и ПОДАРЪК - още 20 таблетки!


Състав
Всяка таблетка съдържа:
Гинко билоба (станд. екстр.) - 60 mg           Магнезий - 150 mg     Диметиламиноетанол (DMAE) - 20 mg

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени.

 

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ГИНКО ПРИМ МАКС к-т 60мг х 60 + 20табл.подарък