Категории
ГЛЮКОНОРМ плюс Х 120 Д-Р ТОШКОВ 22264

ГЛЮКОНОРМ плюс Х 120 Д-Р ТОШКОВ

 ( 0 гласа )

Още от производител: TOMIL HERB
Код на продукт: 22264
Последна промяна:
Цена: 11.90лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Ако сте установили, че имате "повишена кръвна захар", или страдате от диабет може да подпомогнете лечението с билковите таблетки на Д-р Тошков Глюконорм плюс.

Глюконорм плюс е билков продукт, съдействащ за нормализиране на кръвната захар. Съдейства за подобряване работата на панкреаса и регулиране на отделянето на инсулин в кръвта. Допринася за намаляване нивото на повишената кръвна захар. Д-р Тошков подпомага лечението на  диабет I-ви и II-ри тип, както и всички нежелани съпътстващи заболявания  в следствие на диабета: ретинопатия, нефропатия и невропатия с помощта на Глюконорм плюс .

Глюконорм Плюс се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Глюконорм Плюс се проявява след 1-вия месец на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (до нормализиране нивото на кръвната захар).

Билките, които се използват във Глюконорм Плюс са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Глюконорм Плюс няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Глюконорм Плюс не може да се получи. Глюконорм Плюс не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Глюконорм плюс може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации:

    При диабет I–ви тип – Глюконорм + Невролаксин + Хепатостим
    При диабет II-ри тип – Глюконорм + Невролаксин + Невен
    При старчески диабет – Глюконорм + Церебростим + Пективит С

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ГЛЮКОНОРМ плюс Х 120 Д-Р ТОШКОВ