Категории
ХЕПАТОСТИМ Х 120 Д-Р ТОШКОВ 22293

ХЕПАТОСТИМ Х 120 Д-Р ТОШКОВ

 ( 0 гласа )

Още от производител: TOMIL HERB
Код на продукт: 22293
Последна промяна:
Цена: 9.95лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Хепатостим е билков продукт за черния дроб и жлъчката. Подкрепя нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Действа благоприятно на обменните процеси. Съдейства за ограничаване на възпалението и спазмите на жлъчния мехур и спомага за предотвратяване образуването на жлъчни камъни. Допринася за подобряване очистващата функция на черния дроб и намаляването на повишения холестерол и липиди в кръвта. Д-р Тошков подпомага лечението на всички заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, в т.ч. хепатит, чернодробна цироза, възпалена и прегъната жлъчка, и стеатоза на черния дроб, с помощта на Хепатостим.

Как и колко може да се приема?

Хепатостим се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Хепатостим върху черния дроб се проявява след 1-вия месец на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав на 1 таблетка:

    Камшик
    Синя тинтява
    Жълт кантарион
    Живовлек
    Глухарче
    Коприва
    Жен-шен
    Цикория
    Резене
    Невен
    Еньовче
    Розмарин
    Блатен аир
    Бял трън
    Инулин
    Водна детелина

Билките, които се използват във Хепатостим са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Хепатостим няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Хепатостим не може да се получи. Хепатостим не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Хепатостим може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации:

    При стеатоза и повишен холестерол на черен дроб – Хепатостим + Пективит С
    При чернодробна цироза – Хепатостим + Невен + Улцерин
    При прегъната и болезнена жлъчка – Хепатостим + Невролаксин + Розмарин
    При хроничен хепатит – Хепатостим + Пективит С + Невен
    При подагра – Хепатостим + Урофит + Ревмофит

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

CaptchaСвързани продукти
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ХЕПАТОСТИМ Х 120 Д-Р ТОШКОВ