Категории
ХИПЕРТИН уни Х 120 Д-Р ТОШКОВ 22297

ХИПЕРТИН уни Х 120 Д-Р ТОШКОВ

 ( 0 гласа )

Още от производител: TOMIL HERB
Код на продукт: 22297
Последна промяна:
Цена: 11.95лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Хипертин уни е билков продукт за повишено кръвно налягане.

Съдейства за поддържане нормалния тонус на кръвоносната система и сърцето. Допринася за намаляване на повишеното кръвно налягане. Д-р Тошков лекува хипертония, исхимична болест на сърцето, сърцебиене и сърдечна невроза с помощта на Хипертин уни.

Билките, които се използват във Хипертин Уни са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Как и колко може да се приема?

Хипертин Уни се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Хипертин Уни се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Хипертин Уни няма нежелателни и странични ефекти. Въпреки това, не се препоръчва приемането му при бременност и кърмене, заради физиологичните промени в женския организъм през този период. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Хипертин Уни не може да се получи. Хипертин Уни не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Хипертин Уни може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Д-р Тошков препоръчва да не се спира рязко назначеното вече лечение. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации:

    При сърдечна невроза със сърцебиене – Хипертин + Невролаксин + Глог, Мента, Валериана
    При хипертония с бъбречен произход – Хипертин + Урофит
    При хипертония с чернодробен произход – Хипертин + Хепатостим
    При хипертония в случай на нервен стрес и напрежение – Хипертин + Невролаксин

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ХИПЕРТИН уни Х 120 Д-Р ТОШКОВ