Категории

Информация за нас

     АПТЕКА БЕРОВА продава в on-line аптеката си продукти, които категорично и еднозначно са позволени и разрешени от законодателството в Република България.

     Всички лекарствени продукти, хранителни добавки и други с лечебно действие,  за които уебсайта предоставя информация, могат да бъдат закупени от АПТЕКА БЕРОВА – гр. Ямбол.

     АПТЕКА БЕРОВА предоставя информация за отделните продукти, взаимствана от производителя/вносителя на съответния продукт – в тази връзка не се гарантира верността на тази информация и не може да бъде носена отговорност за евентуални морални и физически вреди в резултат на посещението на уебсайта.

     АПТЕКА БЕРОВА Ви препоръчва да се консултирате с лекари, а не да предприемате еднолични действия, тъй като това може да доведе до нежелани резултати.

     АПТЕКА БЕРОВА гарантира пълна защита на предоставената от вас лична информация. Вашите лични данни се използват за идентифициране на достъпа Ви до сайта. Предоставянето на тези данни на трети лица е допустимо единствено в законопозволени аспекти.

     Обслужващата Ви аптека се намира в гр. Ямбол, ул. "Стефан Караджа" 26 В и притежава Разрешение за търговия на дребно с лекарствени продукти N: 2601/26.01.2010, издадено от Министерство на здравеопазването. Собствеността на аптеката е на ЕТ "МАКСИ-2-Светла Берова", ЕИК BG838119689, адрес на управление - Ямбол, ул. "Стефан Стамболов" 1-А-3.

     Работно време на онлайн аптеката - от понеделник до петък,  9:00ч - 18:00ч

http://www.berova.bg

     Уважаеми клиенти, можете да проверите регистрацията на всяка интернет-аптека от която пазарувате на сайта на  Изпълнителна Агенция по лекарствата:

 
 
 
http://www.bda.bg/images/stories/documents/registers/Spisak_LP_Internet%20apteki%20New.pdf
 
     Български фармацевтичен съюз:
 
http://bphu.bg/
 
     Изпълнителна Агенция по лекарствата:
 
http://bda.bg