Категории
Исла Джуниър пластили х 20

Исла Джуниър пластили х 20

 ( 0 гласа )

Код на продукт: 47657
Последна промяна:
Цена: 7.79лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Исла Джуниър пластили х 20 при дразнеща кашлица и проблеми с гърлото за деца над 4 години

Исла Джуниър пастили за гърло са предназначени за целенасочено облекчение симптомите при респираторни инфекции и проблеми с гърлото, като болки в гърлото и дразнеща кашлица. Подходящи са за деца над 4 години.

Исла Джуниър са специално съобразени с предпочитанията на децата – те нямат изкуствени аромати и са със сладък вкус на ягода.
Исла Джуниър съдържа основна съставка от растителен произход - исландски лишей с доказана ефективност. Сухият екстракт съдържа повече от 80 % муцини. Муцините са вещества, които покриват лигавицата на гърлото като защитен филм. При смучене на пастилите, този концентриран екстракт се разтваря и покрива лигавицата на устата и гърлото като балсам, защитава я от сухия и замърсен въздух, както и от допълнително дразнене. Така лигавицата се възстановява по – бързо и възвръща защитната си функция.

Как можете да използвате Исла Джуниър ?
Деца от 4 години: по 1–2 пастила се смучат бавно няколко пъти дневно, при необходимост. До 6 пастила дневно. Важно е да сте сигурни, че детето може да смуче пастила без да се задави.

Какво съдържа Исла Джуниър :

1 пастил съдържа 80 mg воден екстракт от Исландски лишей (Lichni Islandici extractum liquidum) (0,4–0,8:1).
Други съставки:
Aкация, сорбитол, малтитол, стевиол гликозиди, аскорбинова киселина (вит.С), калциев пантотенат, цинков глюконат, с натурален аромат,  оцветител от растителен екстракт(морков/касис), средноверижни триглицериди, пречистена вода.

  1. 💊
  2. ЗДРАВЕ
  3. МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ Исла Джуниър пластили х 20