Категории
JOHN FRIEDA / ДЖОН ФРИДА БАЛСАМ ЗА СВЕТЛО РУСА КОСА 250мл

JOHN FRIEDA / ДЖОН ФРИДА БАЛСАМ ЗА СВЕТЛО РУСА КОСА 250мл

 ( 1 глас )

Още от производител: JOHN FRIEDA
Код на продукт: 43480
Последна промяна:
Цена: 14.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Блондинките знаят, че тяхната коса понякога изглежда по-тъмна и без блясък.  Това е резултат от натрупаната утайка или отлагане върху космения ствол, които са по-видими върху по-светлите нюанси коси. Професионалният екип на John Frieda® разбира, че за да оптимизира вида на русата коса, трябва да се отстранят всички натрупвания от повръхността на косъма без да се уврежда или изсушава косата.  Докато повечето шампоани почистват повърхностните замърсявания, мазнини и стилизиращи продукти, серията John Frieda® Sheer Blonde® отива по-далече и почиства минерални натрупвания, които се съдържат почти навсякъде в течащата вода.  Русата коса е моментално енергизирана и освежена, за да покаже своят най-красив светъл, блестящ цвят.

 

Шампоаните и балсамите John Frieda® SheerBlonde® са разработени за различните нюанси на русата коса.

Продуктите за по-светлите нюанси на русото, съдържат изсветляващи екстракти от масло от жожоба, бял чай и семена от слънчоглед, докато продуктите за по-тъмните нюанси съдържат мед и овес.

 

Шампоаните от серия Sheer Blonde®, независимо от варианта фино почистват натрупалите се наслоявания, възстановявайки чистотата и способността на русата коса да отразява светлината.  Косата изглежда моментално по-светла и искряща.  Балсамите изглаждат и възстановяват нарушените повръхности на всеки кичур, грижейки се за здравия вид на косата.  С цел завършване на перфектния външен вид, стилизиращите продукти от серия Sheer Blonde®, създават и фиксират избраната прическа, подчертавайки искрящия рус оттенък. Те са специално формулирани без утаечни съставки.

  1. 💊
  2. КОЗМЕТИКА
  3. КОЗМЕТИКА ЗА ЖЕНИ JOHN FRIEDA / ДЖОН ФРИДА БАЛСАМ ЗА СВЕТЛО РУСА КОСА 250мл