Категории
Контрактубекс гел 20 грама за нови и стари белези - Berova.bg

Контрактубекс гел 20 грама за нови и стари белези

 ( 1 глас )

Още от производител: MERZ
Код на продукт: 46498
Последна промяна:
Цена: 14.63лв. 12.20лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Контрактубекс гел 20 грама за нови и стари белези възстановява самочувствието

Contractubex® е препарат с доказана ефективност за лечение на белези и предпазване от образуване на белези . Той е под формата на гел, който може да бъде използван за лечение на стари и нови белези. Еднакво добре повлиява белези в следствие от инциденти, операции, термични изгаряния, изгаряния с химикали, след ваксинации, след акне.

Контрактубекс гел съдържа три активни съставки: екстракт от Allium Cepae, хепарин и алантоин.

Екстракт от Allium Cepae – спомага за формирането на нормален физиологичен белег действайки противовъзпалително, антибактериално и антиалергично. Екстрактът от това растение също така намалява отока и предпазва от прекомерно разрастване на съединителната тъкан, от която се образува белега. Освен това разгражда тъканта на белега и така намалява големината му и го  заличава. При стари белези играе ключова роля в разграждането на твърдите тъкани.

Хепарин – омекотява и хидратира засегнатата тъкан. По този начин тя набъбва и се отпуска, като се предотвратява втвърдяването, а сърбежите намаляват или изчезват напълно. Предпазва от разрастване на тъканите от които се образува белега и освен това ги разгражда и така намалява големината му и го заличава. Премахва синьо-лилавия цвят на белега и той става с цвета на здравата кожа.

Алантоин – стимулира заздравяването на раната, има успокояващ ефект и премахва сърбежа. Омекотява и помага в изглаждането на белега.

Контрактубекс гел е под формата на прозрачен гел, който осигурява на съставките проникването им в дълбочина на засегнатите части на кожата. Той навлиза в дълбоките слоеве на кожата, като допълнително образува деликатен повърхностен защитен филм, който предпазва белега от външни влияния.

Успешното лечение с Контрактубекс гел възстановява функциите на тъканта при белега. Най-добри резултати се постигат, когато раната се третира възможно най-рано. Успешно лечение на белези с Контрактубекс гел е възможно дори когато са минали години от появата им.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ЗДРАВЕ
  3. ЛЕЧЕНИЕ НА РАНИ Контрактубекс гел 20 грама за нови и стари белези