Категории
ЛАКТОБОР Интим вагинален гел 7 х 5мл 35917

ЛАКТОБОР Интим вагинален гел 7 х 5мл

 ( 0 гласа )

Код на продукт: 35917
Последна промяна:
Цена: 17.40лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

 

Лактобор Интим вагинален гел еднократни дози съдържа млечна киселина и гликоген и се грижи за нормалната вагинална флора.


Как действа Лактобор Интим вагинален гел?

Млечната киселина в Лактобор Интим нормализира pH (4-4,5) на влагалището, възстановява нормалната вагинална флора и намалява бактериите, които причиняват неприятна секреция и раздразнение. Гликогенът е храна за лактобацилите. Той подпомага растежа на нови лактобацили. Улеснява производството на млечна киселина и премахва влагалищната сухота (менопауза).
Кога да прилагаме Лактобор Интим вагинален гел?

Лактобор Интим се прилага за профилактика и лечение на бактериална вагиноза – след или по време на основното лечение; при профилактика на рецидиви; при антибиотично лечение и следродилния период (от 21-вия ден); след менструация, по време на бременност и при менопауза.
Как да прилагаме Лактобор Интим вагинален гел?

За поддържане на нормално PH и превенция на рецидив – 1 туба дневно всеки 3 ден в продължение на 3 месеца. За поддържане на нормално PH при антибиотична терапия – 1 туба дневно в продължение на 7 дни заедно с антибиотичното лечение. Следродилен период (от 21-вия ден) Лактобор Интим се прилага по 1 туба дневно, в продължение на 7 дни. След менструация, по време на бременност и менопауза Лактобор Интим се прилага по 1 туба дневно по 3 дни, всеки месец.
Какво прави Лактобор Интим вагинален гел толкова специален?

Лактобор Интим Вагинален гел е 100% безопасен по време на бременност и при продължителна употреба. Лактобор Интим вагинален гел е ефективен избор за бързо нормализиране на влагалищното рН. Незабавно успокоява влагалищното раздразненение, сърбеж и неприятна миризма. Възстановява нормалното ниво на лактобацилите и успешно възстановява влагалищната влажност.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХИГИЕНА
  3. ИНТИМНА ХИГИЕНА ЛАКТОБОР Интим вагинален гел 7 х 5мл