Категории
МАТРИКС КАПС. Х 80 36755

МАТРИКС КАПС. Х 80

 ( 2 гласа )

Още от производител: PREVENT PHARMA
Код на продукт: 36755
Последна промяна:
Цена: 21.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

МАТРИКС КАПС. Х 80   

Уникална формула от 5 активни съставки, създаваща фактора биологична матрица,
отключваща потенциала ви за регенерация и изграждане на стави

Опаковка 80 бр. капсули

Състав на МАТРИКС КАПС. Х 80    :
Съдържание в 2 капсули (1 доза):

Glucosamin sulfat  /Глюкозамин сулфат/ - 600mg
Hondroitin sulfat /Хондроитин сулфат/ - 100mg
Methylsulfonilmethane MSM /Метилсулфонилметан - МСМ/ - 50mg
L-Arginin /L-Аргинин/ - 50mg
L-Prolin  /L-Пролин/ - 50mg

Свойства:

МАТРИКС КАПС. Х 80     е уникален по рода си продукт, който организира в себе си най-високо ниво на физиологична регулация и синтез на биологични структури. Достатъчно дълго се дискутираха реалните възможности, които способстваха за изграждането, регенерацията и структурирането на износените стави и техните сателитни структури ( сухожилни връзки, лигаменти, хрущяли и пр.). Науката постави своя безапелационен отговор по този въпрос! Не може в организма на човека да протичат физиологични процеси без високо адаптивно ниво на хормонална активност. Образуването и изграждането на колаген, еластин и хондроитин сулфат, може да бъде постигнато, само чрез натрупване на полипептидът(соматомедин) в черния дроб и бъбреците, който реално съдейства за растежа и изграждането на ставите, и техните сателитни структури. Уникалната формула от 5 активни съставки , която се съдържа в МАТРИКС БОДИКОД, създава фактора биологична матрица, отключваща потенциала Ви за регенерация и изграждане на стави. Изграждането на биологичният код и структурирането на ставните повърхности, се извършва благодарение на аминокиселината аргинин, която е и най-важната съставка в продукта. Тя е и основния прекурсор на соматотропният хормон (СТХ), който от своя страна способства за образуването на полипептидът соматомедин (единственият виновник за подпомагане процеса на регенерация и възстановяване на износените ставни структури). Дори при по-високи хормонални нива може да се подпомогне изграждането на нови костни и сухожилни клетки. Действието му е изключително здравословно при проблемни състояния свързани със ставите (ревматоиден артрит, остеоартрит) и нарушен баланс между процесите на структуриране и деструктуриране (разрушаване) на ставните хрущяли. Ръбцовата съединителна тъкан, която се образува при заздравяване на рани се състои от колаген богат на аргинин. При неговия недостиг в тялото много функции на организма се подтискат. Например производството на инсулин, глюкозния толеранс и метаболизма на мазнините в черния дроб.
Аргининът още подпомага и поддържа положителен азотен баланс, намалявайки значително загубата на азот след операция, като подобрява изцяло функционирането на лимфните клетки. Той способства за забавяне на растежа на туморите и рака, чрез засилване функциите на имунната система. Повишава активността на тимусната жлеза, в която се произвежда Т-лимфоцити(Т-клетки) важни елементи на имунната защита. Аргининът подобрява действието на черния дроб, като неутрализира амоняка и подобрява общата детоксикация на организма. Той е полезен при лечението на стерилитет при мъжете, а при недостиг половото съзряване значително се забавя. Намира се и във високи концентрации в кожата и съединителната тъкан, подпомагайки оздравяването и зарастването на увредените тъкани. Той участва и в регулирането на различни ензимни и хормонални реакции.
Втората основна аминокиселина участваща в изграждането на биологичния код е пролинът, който от своя страна действа в абсолютен синергизъм с аргининът. Пролина, не само повишава натрупването на соматомедин, но и пдпомага за здравяването на хрущялите, подсилва здравината на ставите и укрепва сухожилията и сърдечния мускул. Взаимодействието на пролина с витамин С в организма увеличава многократно производството на хиалуронова киселина, която играе ролята на “смазка” вътре в ставите, намалявайки триенето между ставните повърхности. Той подпомага възстановяването и поддържането на нормалната структура и функция на ставния хрущял. Пролина създава болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект.
Глюкозамина  третата основна съставка на МАТРИКС БОДИКОД е вещество, което се класифицира, като аминозахар и участва в изграждането на телесните тъкани. Той участва в образуването и на ноктите, сухожилията, кожата, очите, костите, ставните връзки и клапите на сърцето. Повече от 300 изследвания и 20 клинични проучвания показват, че глюкозамина изгражда хрущялите в ставите и лекува причините и симптомите на артроза.Той е полезен и при астма, бурсит, кандидоза, хранителни алергии, остеопороза, дихателни алергии, тендинит, вагинит и различни кожни заболявания. Използвайки глюкозамин в комбинация с хондроитин сулфат ( която е и четвартата съставка изграждаща МАТРИКС БОДИКОД) дава още по-силен и дълготраен ефект при остиоартрита (артроза).
Хондроитин сулфата е важен елемент в образуването на хрущяла  твърдата, но гъвкава съединителна тъкан в ставите. Той действа и като буфер и в други части на тялото, като например върха на носа и външното ухо.  Хондроитин сулфата се прикачва към белтъчини, като калогена и еластина и образува още по-сложни вещества наречени протеогликани, които са важен елемент на хрущялната тъкан. Той привлича вода към протеогликаните и я задържа в тях, а това е важно за поддържане на ставните хрущяли здрави. Хондроитин сулфата може също да предпази хрущялите от ранна дегенерация, блокирайки определени ензими, които водят до тяхното разрушаване и не позволяват пренасянето на хранителни съставки до хрущялите, относно тяхното възстановяване Това е едно от най важните негови свойства, тъй като сама по себе си съединителната тъкан няма добро ниво на кръвоснабдяване.
Петата и последната съставка, която се съдържа в МАТРИКС БОДИКОД е метилсулфонилметанът(MCM). MCM известен като естествено съществуващо сярно съединение, което се съдържа в растителните и животинските тъкани и е много важен за доброто здраве. Той притежава забележителни лечебни свойства, особено при травми. Основното му качество се изразява в прочистването на организма от токсини на клетъчно ниво, укрепва имунната система, облекчава болката и възпалението, отслабва алергичните процеси и помага за доброто състояние на стомашно чревната система. МСМ помага на пациенти страдащи от артрит, белодробни заболявания, киселини, мигрена и мускулна болка, а също подхранва косата, кожата и ноктите.

Показание на МАТРИКС КАПС. Х 80    :

    Подпомага възстановителните процеси в ставите, предпазва хрущялите от ранна дегенерация  блокирайки ензимите отговорни за тяхното възстановяване
    Създава фактора биологична матрица регулирайки клетъчния растеж и регенерация на ставите, независимо от наличната деструктивност.
    Стопира болката и тотално възстановява хрущялите в увредените стави.
    Засилва образуването на колаген и еластин  най-важните елементи на хрущялната тъкан.
    Образува полипептиди, които стимулират растежа на хрущялите и увредените стави.
    Подпомага синтеза на хиалуронова киселина, намалявайки триенето между хрущялните повърхности.


Дозировка:

2 x 2 капсули дневно
Продуктът трябва да се употребява минимум 3 месеца.

Опаковка:

Кутия с 4 блистера по 10 капсули (40 капсули).

Предупреждение:

Да не се използва като заместител на разнообразно хранене.
Да не се превишава препоръчителната доза.
Да не се използва след изтичане срока на годност.
Да не се използва от бременни и деца под 6 години.


    При употреба на МАТРИКС БОДИКОД не са установени никакви странични ефекти и налична лекарствена съсвместимост, както и с други хранителни добавки.
    Продуктът може да се използва и при диабетно болни, тъй като няма пряка намеса във въглехидратната обмяна.


Съхранение:

На сухо и защитено от светлина място при 25ْ  С

Срок на годност:

Две години от датата на производство

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: СТАВИ
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
  3. ЗДРАВИ КОСТИ МУСКУЛИ СТАВИ МАТРИКС КАПС. Х 80