Категории
NEOVAL TAR / НЕОВАЛ ТАР ШАМПОАН 125 МЛ СЕБОРЕА ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМИ

NEOVAL TAR / НЕОВАЛ ТАР ШАМПОАН 125 МЛ СЕБОРЕА ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМИ

 ( 1 глас )

Още от производител: BIOSHIELD
Код на продукт: 44433
Последна промяна:
Цена: 9.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

НЕОВАЛ ТАР ШАМПОАН на биошилд се използва при пърхут , себореа, псориазис , екземи по окосмената част на главата.ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Против зачервяване и лющене в окосмената част на главата.

Оригиналната формула на НЕОВАЛ ТАР ШАМПОАН  включва активните компоненти:

    Pix Juniperi (Хвойнов катран) – най-активният от растителните катрани. Отличава се с много добрата си поносимост от кожата. Действието на катраните върху кожните поражения е многостранно: намаляват силата на възпалителния процес, действат антисептично, антипаразитно, антимикотично, противосърбежно и др. Прилага се предимно при себорейни процеси, упорити екземи, псориазис.
    Acidum salicylicum (Салицилова киселина) – има противовъзпалителни, противосърбежни и антимикотични свойства. Салициловата киселина и сярата засилват действието на катраните и същевременно намаляват раздразващите им свойства.
    Glycerin (Глицерин) – Глицеринът подобрява поносимостта на катраните от кожата и допълнително я омекотява и овлажнява.
    DL-Methionine (Метионин) – Метионинът е сяросъдържаща аминокиселина, която действа като строителен материал за образуването на кератин /основната структура на косъма/ и насърчаване на растежа на косата.
    Smilax extract (Сарсапарила) – Основните й противовъзпалителни свойства се дължат на съдържащите се в нея стероиди и сапонини. Прилага се успешно при псориазис, дерматит и други кожни заболявания.
    Cotynus coggygria (Смрадлика) – Известна е с адстрингентното си и противовъзпалително действие, главно поради високото съдържание на дъбилни вещества. Има и силно регенеративно, антисептично и кръвоспиращо действие – вследствие на цялостния си спектър на етеричномаслени и други биологичноактивни съставки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА на НЕОВАЛ ТАР ШАМПОАН : Шампоанът се нанася върху предварително навлажнена коса и се втрива с лек масаж за пълно покриване на окосмената част на главата. За добро проникване се оставя да престои 10 минути, след което се изплаква обилно с вода. Използва се три пъти седмично, в продължение на 6-8 седмици. След този период се прилага веднъж седмично за поддържане на ефекта.

ВНИМАНИЕ!
Да не се прилага върху кожа с нарушена цялост, лигавици, устна кухина и очи.
Да се избягва попадане на шампоана в очите и върху лигавиците. В такива случаи мястото трябва обилно да се промие с вода. НЕОВАЛ ТАР ШАМПОАН не трябва да се прилага при деца до 12 годишна възраст.

Нетно количество: 125 мл

Период след отваряне, през който продуктът може да бъде използван без риск за потребителя – 12 месеца.

  1. 💊
  2. КОЗМЕТИКА
  3. КОЗМЕТИКА ЗА КОСА NEOVAL TAR / НЕОВАЛ ТАР ШАМПОАН 125 МЛ СЕБОРЕА ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМИ