Категории
ОДОРЕКС ФУТ 50МЛ КРАКА БИОТРЕЙД 15465

ОДОРЕКС ФУТ 50МЛ КРАКА БИОТРЕЙД

 ( 1 глас )

Още от производител: BIOTRADE
Код на продукт: 15465
Последна промяна:
Цена: 13.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

СПИРА ИЗПОТЯВАНЕТО И НЕПРИЯТНАТА МИРИЗМА НА КРАКАТА ЗА 10-14 ДНИ С ЕДНО НАПРЪСКВАНЕ

 Одорекс Фут е спрей против изпотяване и неприятна миризма на краката с продължително действие. Спира изпотяването за период от 10 до 14 дни след едно напръскване. Съдържа антибактериална съставка, която предпазва кожата на краката от развитие на бактерии, причиняващи неприятна миризма.

 50 мл

    Aluminium chloride - Блокира изпотяването

    Glycerin - Омекотява кожата, предпазва от изсушаване

    Methenamine - Антибактериална съставка с широк спектър на действие
 При употреба за първи път краката се измиват със сапун и старателно се подсушават. След това стъпалата се напръскват обилно  с Одорекс Фут и се оставят да изсъхнат. На сутринта се измиват само с вода. Процедурата се повтаря три  поредни вечери. За поддържане на ефекта се прилага един път на всеки 7 до 14 дни по индивидуална схема .

Например: Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-тия ден, това означава, че Вашата индивидуална схема на приложение на Одорекс фут е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал краката могат да се мият с всякакви сапуни, тъй като те не повлияват ефекта на продукта. Не е необходимо да използвате Одорекс всеки ден!
 

Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Фут ако имате наранявания по кожата или имате свръхчувствителност към алуминиевите соли! Ако са налице гъбични и други възпалителни заболявания, те следва да бъдат лекувани.

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. КОЗМЕТИКА
  3. КОЗМЕТИКА ЗА ТЯЛОТО ОДОРЕКС ФУТ 50МЛ КРАКА БИОТРЕЙД