Категории
ОКУВИТ ЛУТЕИН Форте табл х 30 35741

ОКУВИТ ЛУТЕИН Форте табл х 30

 ( 1 глас )

Код на продукт: 35741
Последна промяна:
Цена: 18.20лв. 17.50лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

СЕГА ПОРЪЧАЙ 1  ПОЛУЧАВАШ 1 ПОДАРЪК    ДО ИЗЧЕРПВАНЕ

Лутеин Forte - ново поколение лекарство-засилено формула съдържа свободен лутеин и зеаксантин . Максимална бионаличност и са доказали своята ефективност. За цялостен лечение на AMD , глаукома , катаракта , и в следоперативния период

Лутеин формулировка съдържа активно свободна форма, произведен от DSM Nutritional Products (Швейцария) на висококачествени натурални растителни материали. Уникален патентован микрокапсулиране технология осигурява висока бионаличност на лутеин и безопасност по време на целия срок на годност.

Всички включени в компонентите на формулировката осигуряват ефективна защита и подобряване на цялостното антиоксидантно действие, което допринася за подобряване и стабилизиране на зрителната функция.
Препоръчва се за:

    AMD
    глаукоматозна невропатия
    усложнения на късогледство
    Периодът на възстановяване след операция на очите

свойства

Лутеин и зеаксантин

Натрупването на макулата (централната част) на ретината и лещата, и изпълнява функцията филтър защита важни структури на окото от най-агресивни, синята част на спектъра на дневна светлина. Лутеин и зеаксантин са мощни антиоксиданти, първи ред, са в състояние да неутрализира ефекта от свободните радикали и предотвратяват разрушаването на ретината и катаракта

Екстракт от гинко билоба

Той има антиоксидантно действие, както и анти-хипоксично и подобряване на циркулацията ефект мозъка кръв. Компоненти на екстракта намалява риска от тромбоза и намаляване на капилярната пропускливост, което има положителен ефект при диабетна ретинопатия и други състояния, включващи хронична исхемия на периферните тъкани.

подобен на бик

аминокиселина, участващи в fotosignalov за прехвърляне, стимулира регенерацията на тъканите и метаболизма на очите. Това помага нормализиране на функцията на клетъчните мембрани и активиране на енергийния метаболизъм.

Витамин А

Тя участва в метаболизма на визуалната пигмент родопсин. Разпадането на комплекса под въздействието на светлина играе съществена роля в механизма на визуално възприятие (photosignal). Възстановяване на родопсин и увеличаване на съдържанието му в ретината на окото позволява адаптиране към слаба светлина (тъмно адаптация).

витамин C

Той има способността за бързо и обратими редокс трансформации, регулира възстановяването на визуални пигменти, намалява повишеното вътреочно налягане, намалява риска от развитие на глаукома, и има значително антиоксидантна активност.

витамин Е

Той ускорява регенерацията на увредените клетки, които участват в тъканното дишане и други жизнено важни процеси на метаболизма на тъканите. Тя не позволява повишена чупливост и пропускливостта на капилярите.

Селен, мед, хром, цинк

Комплексът на основни микроелементи, която е постоянна част на очната тъкан, осигуряване на нормалната му метаболизъм и възстановяване на клетъчните структури.

Положителното въздействие върху функциите на тялото

Ретината и особено неговата централна част - макулата, има естествена защита - пигмента слой, съдържащ каротиноиди лутеин и зеаксантин. Лутеин не се синтезира при хора и само влиза в контакт с храна (плодове и зеленчуци) и зеаксантин в ретината на образувания лутеин. От нивата на лутеин и зеаксантин в ретината зависи от здравето си. За да се поддържа добро зрение човек трябва да получава дневно с храна 5 мг лутеин и 1 мг зеаксантин - е в количество от 250 грама спанак, 0.5 кг сладък пипер, или 1 кг моркови. Нормална диета съдържа по-малко от 20% от нормалното.

Компютърът на емисиите и телевизионния екран, който и да е ярка светлина на разрушителен ефект върху най-важната част на окото - макулата, централната част на ретината. С течение на времето, това води до развитието на тежко заболяване - свързана с възрастта макулна дегенерация (AMD).

AMD е най-честата причина за слепота при хората над 60 години. Честотата на AMD по-млад - днес този проблем е изправен пред все по-голям брой хора в 50-55 години. Пушенето допринася за проблема: риска от развитие на AMD при пушачи до 6 пъти.

В момента няма начин да се възстанови зрението на човек, загубена в резултат на AMD и атрофия на зрителния нерв нерв. Поради това е необходимо възможно най-скоро, за да се направи всичко възможно, за да се спре процеса на заболяването.

Лекарството е допълнителен източник на лутеин и зеаксантин, витамини и микроелементи в комплекс лечение на свързана с възрастта дегенерация на макулата. Тя може да се използва, за да се намали риска от дегенеративни процеси в централната част на ретината - клиничното проучване, проведено в Катедрата по офталмология на ВМА.

форма на продукта:
Твърди капсули с цилиндрична форма с полусферични свършва.
30 капсули от 500 mg

Дозировка и начин на приложение:
Възрастни и деца над 14 години - по 1 капсула 2 пъти на ден по време на хранене. Продължителността на курса 1 месец.

Странични ефекти:
в клиничната практика са наблюдавани.

Взаимодействие с други лекарства:
Данни за взаимодействие с други лекарства, са били идентифицирани.

 

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ОКУВИТ ЛУТЕИН Форте табл х 30