Категории

ОРТОПЕДИЧНИ ЧЕХЛИ ДОКТОР ЛУИДЖИ / DR. LUIGI


Показване:
Подреждане по:
ОРТОПЕДИЧНИ ЧЕХЛИ ДОКТОР ЛУИДЖИ / DR. LUIGI

Dr.Luigi е дългогодишен производител медицински обувки, които основават своята продукция на семейната традиция на занаятите, която продължава повече от 100 години. Благодарение най-вече на г-жа Анджи Latković, роден Krželj който постави началото на традицията от вноса на първата шевна машина (Singer), и със собствения си занаят на вземане на решения и формирането на обувки и други текстилни продукти, днес фирмата Dr.Luigi, която се стреми да запази тази подход в производството е един от най-известните и най-уважаваните производители на медицински обувки. Този факт също е прието от доволни потребители на Dr.Luigi продукти в 25 страни в цяла Европа.Компанията е разработила собствен разпределителна система. Чрез нашите собствени стратегически разположени митнически складове ние разпространява директно до над 60 000 активни партньори.

Един от нашите постижения е класирането на нашите продукти в категорията на медицински изделия, което означава, че се продават само в аптеки и ортопедични магазини. Нашите продукти, освен че се използва като медицинско изделие от хора с определени проблеми или заболявания, също служат като превенция за най-честите нарушения на краката, известни на медицината.

Поради тази причина продуктите на компанията, както и за управление са сертифицирани с MDD (продукти) и ISO 9001, ISO 13485 (управление). С изключение на посочените сертификати, които са валидни за територията на ЕС, ние също са горди собственици на специални сертификати за Русия, Украйна и Беларус.

Ние притежаваме няколко патента, свързани с развитието на производството на обувки, която е била призната от на Република Хърватия в Министерство на науката.

Най-изтъкнатите експерти ортопедия дадоха своето положително становище относно Dr.Luigi продукти за лица, които имат проблеми със следното:

-Joints, Костите и гръбначния стълб
Циркулационни И разширени вени
-Arthritis
-Osteoporosis
-Diabetes
-Obesity

Носенето Dr.Luigi продукти облекчава биомеханични и медицински проблеми, подобрява кръвообращението и има успокояващ ефект върху физическото и психическото състояние на потребителя.

   ISO 9001: 2000
   ISO 13485: 2003
    CE (93/42 / ЕИО MDD)
    Но FC3 2008/03152
    Но FC3 2008/03153

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  1. 💊
  2. ОРТОПЕДИЧНИ ЧЕХЛИ ДОКТОР ЛУИДЖИ / DR. LUIGI