Категории
ОСТЕОКЕР ФИЗ еф. табл. х 20 34956

ОСТЕОКЕР ФИЗ еф. табл. х 20

 ( 1 глас )

Още от производител: VITABIOTIKC
Код на продукт: 34956
Последна промяна:
Цена: 10.10лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Osteocare® Физ ефервесцентни таблети

 

Балансирана формула с Магнезий за Здраво сърце

Калцият в Osteocare® винаги е бил идеално балансиран с Магнезий. Калция винага трябва да се доставя в организма заедно с Магнезий и Витамин D. Съотношението на Магнезия към Калция в организма е от жизнено значение, защото Магнезия е важен за невропроводимостта и движението на сърдечния мускул.

Науката за здрава костна система

Номер едно клациева хранителна добавка във Великобритания, Osteocare® Физ ефервесцентни таблети са разработени от водещи лекари и фармацевти. Отлично балансираната формула набавя богата наличонст на Калций заедно с други съставки, за да поддъражат здрави вашите кости и зъби, както и здраво въшето сърце, мускули и нерви. Формулата съдържа Калций и Магнезий, играещи важна роля в изграждането на костите, заедно с витамин D и Цинк.

 

С витамин D (в препорачваната D3 форма) и Цинк

Витамин D допринася за нормалния растеж на костите помагайки на костите да абсорбират Калция. Той е отговорен и за минерализацията на костите и произвеждането на хормоните, които поддържат здравословни нива на Калций и Фосфор в костите и кръвоносните съдове.

Osteocare®съдържа препоръчваната D3 форма на витамин D, познат като холикалциферол, което е формата на витамин D, която се произвежда под въздействието на слънчевите лъчи (UVB ултравиолетова радиация) върху холестерола съдържащите молекули съществуващи в кожата. D3 е предпочитаната форма на витамин D, защото това е специфичната форма, която се изгражда в човешкото тяло и въпреки това е по- ефективна дори от D2, който се съдържа в някои добавки.

Osteocare® също така съдържа Цинк, за да помогне срещу постоянното разграждане на костите и да помогне поддържането на здрави мускули и нерви.

 
Графика за Osteocare Физ Ефервесцентни таблети

Калция е важен за всеки човек

Подсигурявайки необходимото количество калций е жизнено важно за мъже и жени от всяка  възраст, защото проучванията показват, че здравословните практики в началната възраст на човек, включващо приемането на необходимото колиечство калций и съпътстващи елементи, допринася за по-голямата сила на костите и оптимална костна минерализация. Максималната костна маса достигана през детството и по-нататъшното израстване е призната за особено важен фактор при поддържането на здравината на костите през целия живот.

 

Калция е жизнено важен за възрастните жени

И двата пола губят от своята костна маса по време на своя живот, но след менопаузата жените обикновено губят костна маса много по- бързо от мъжете.

Жените, намиращи се в след менструален период рискуват загубата на костна маса поради три причини:

- Съдържанието на костен минерал при жените е в по- ниско ниво от мъжете

- Приемането на калций с хранителния режим с годините може да намалява

- Скоростта на загуба на костна маса расте по време на менопауза

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:Свързани продукти
  1. 💊
  2. ПРИОРИТЕТИ ЗА 50+
  3. ЖЕНСКО ЗДРАВЕ ОСТЕОКЕР ФИЗ еф. табл. х 20