Категории
ОСТЕОКЕР табл. х 30 34955

ОСТЕОКЕР табл. х 30

 ( 1 глас )

Още от производител: VITABIOTIKC
Код на продукт: 34955
Последна промяна:
Цена: 7.95лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ОСТЕОКЕР табл. х 30 оригинални таблетки са хранителна добавка идеално балансирана формула  на калций с магнезий за здраво сърце

Калцият в ОСТЕОКЕР табл. х 30 е идеално балансиран с Магнезий. Калция винага трябва да се доставя в организма заедно с магнезий и витамин D. Съотношението магнезий/калций в организма е от жизнено значение, защото магнезия е важен за невропроводимостта и движението на сърдечния мускул.

Науката за здрава костна система

Номер едно калциева хранителна добавка във Великобритания,  ОСТЕОКЕР табл. х 30 e разработена от водещи лекари и фармацевти. Отлично балансираната формула набавя богата наличност на Калций заедно с други съставки, за да поддъражат здрави вашите кости и зъби, както и здраво вaшето сърце, мускули и нерви. Формулата съдържа Калций и Магнезий, играещи важна роля в изграждането на костите, заедно с витамин D и Цинк.


С витамин D (в препоръчваната D3 форма)

Витамин D допринася за нормалния растеж на костите помагайки на костите да абсорбират калция. Той е отговорен и за минерализацията на костите и произвеждането на хормоните, които поддържат здравословни нива на калций и фосфор в костите и кръвоносните съдове.

 ОСТЕОКЕР табл. х 30  съдържа препоръчваната D3 форма на витамин D, познат като холикалциферол, което е формата на витамин D, която се произвежда под въздействието на слънчевите лъчи (UVB ултравиолетова радиация) върху холестерол-съдържащите молекули съществуващи в кожата. Витамин D3 е предпочитаната форма на витамин D, защото това е специфичната форма, която се изгражда в човешкото тяло.

 ОСТЕОКЕР табл. х 30  също така съдържа Цинк

Цинка помага срещу постоянното разграждане на костите и поддържа здрави мускулите и нервите.

Подсигурявайки необходимото количество калций е жизнено важно за мъже и жени от всяка възраст, защото проучванията показват, че здравословните практики в началната възраст на човек, включващо приемането на необходимото количество калций и съпътстващи елементи, допринася за по-голямата сила на костите и оптимална костна минерализация. Максималната костна маса достигана през детството и по- нататъшното израстване е призната за особено важен фактор при поддържането на здравината на костите през целия живот.


Калция е жизнено важен за възрастните жени

И двата пола губят от своята костна маса по време на своя живот, но след менопаузата жените обикновено губят костна маса много по- бързо от мъжете.

Жените, намиращи се в след менопаузален период рискуват загубата на костна маса поради три причини:

- Съдържанието на костен минерал при жените е в по- ниско ниво от мъжете.

- Приемането на калций с хранителния режим с годините може да намалява.

- Скоростта на загуба на костна маса расте по време на менопауза.

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ПРИОРИТЕТИ ЗА 50+
  3. ЖЕНСКО ЗДРАВЕ ОСТЕОКЕР табл. х 30