Категории
ПРЕГНАКЕР оригинал табл. х 30 35702

ПРЕГНАКЕР оригинал табл. х 30

 ( 2 гласа )

Още от производител: VITABIOTIKC
Код на продукт: 35702
Последна промяна:
Цена: 14.88лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

 
Pregnacare Зачеване

Pregnacare® е най- популярната и ползваща се с доверие във Великобритания, а вече и в България, добавка, служеща като допълнение към хранителния режим на жените плануващи да имат бебе или вече бременни, през целия период на бременността. Научно разработена формула съдържаща 19 незаменими витамина и минерала, Pregnacare® съдържа витамин В 12, фолиева киселина с точно препоръчваното количество за развитието на плода. Други витамини и минерали необходими за протичането на здрава бременност също са намерили своето място в тази формула. Pregnacare® е внимателно разработена от експерти, така че всички съставки да са с нива напълно безопасни за бременната а и плода.

Важно: много пренатални витамини не включват в своята формула необходимите витамин D и минерали като Желязо и Цинк, които са налични в Pregnacare®

Препоръчително съдържание на фолиева киселина от 400 mcg

Министерството на здравеопазването препоръчва на жените, които планират да имат бебе, да приемат хранителна добавка, съдържаща 400mcg фолиева киселина от момента, от който започват да правят опити за забременяване до дванайстата седмица от бременността. Точно това е количеството на фолиева киселина, която се съдържа в Pregnacare®, като се има предвид, че фолиевата киселина е важна също и след първите дванадесет седмици. Освен че подпомага нормалното развитие на невралната тръба и нервната система, фолиевата киселина е необходима и за растежа плода и е жизненонеобходима за деленето на клетките от една единствена клетка до напълно добре развито бебе.

Повече от фолиева киселина – с Витамин В12 и други основни минерали

Голям брой изследвания показват колко е важно да се осигури правилния прием на различни витамини и минерали по време на цялата бременност и като част от грижите след това.  Pregnacare® предоставя гама от хранителни добавки в добре балансирано количество за общото поддържане на организма.  Някои мултивитамини за бременни жени не съдържат всички важни основни минерали като незаменимите цинк и желязо, но с Pregnacare® Вие можете да бъдете сигурни, че всички необходими  минерали са осигурени за Вашия хранителен режим  и то в умерено съдържание.

В Pregnacare® е избегната високата доза желязо, която не е препоръчителна
За разлика от много пренатални хранителни добавки с желязо, формулата на Pregnacare® е специално разработена с идеалното, умерено съдържание на желязо. Не се препоръчват високи нива на желязо, освен ако няма специални изисквания, поставени от Вашия доктор.

Преди зачеването
Pregnacare® се препоръчва и преди зачеването на бебето за изграждане на запаси от хранителни вещества, като например желязо, при жени, които правят опити за забременяване. Поддържането на правилен хранителен режим е важен за подготовка на тялото на жената за допълнителните изисквания, на които е подложено по време на бременност. Някои хранителни вещества като фолиева киселина, витамин B12 и цинк също са от голямо значение от първия момент на зачеването за развитието на невралната тръба и клетъчното делене.

Витамин E при бременност
Витамин E е основна добавка, жизненоважна за здрава кожа, нерви, сърце и кръвообръщение, мускули и червените кръвни клетки. Pregnacare® съдържа препоръчвания прием от 4mg. Присъства в натурална форма, която се абсорбира по-добре от майката и се транспортира до плода, отколкото синтетичния витамин Е.

През целия период на бременността
Правилният хранителен режим е жизненоважен важен по време на цялата бременност, не само през първите 12 седмици. Желязо, витамини от групата B и фолиева киселина са особено важни за кръвообразуването в по-късния период на бременността , когато майката трябва да произвежда допълнителни червени кръвни клетки за осигуряването на нова кръв за бебето. Приемът на Pregnacare® може да започне по всяко време на бременността.

Продуктът е изключително подходящ при кърмене
По време на кърмене е необходим оптимален хранителен режим с цел подпомагане производството на кърма и попълване на резервите от витамини и минерали на майката. Цинкът е важен за производството на майчино мляко, а витамин К е важен за поддържане на здравословно количество на кръвосъсирващи протеини в организма на бебето. Антиоксидантните витамини в майчиното мляко, като витамин Е, също са важни за имунната система на бебето

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: БРЕМЕННОСТ
  1. 💊
  2. МАМА И БЕБЕ
  3. БРЕМЕННИ ПРЕГНАКЕР оригинал табл. х 30