Категории
ПРЕГНАКЕР ЗАЧЕВАНЕ ЗА НЕГО ЗА НЕЯ х 60 36470

ПРЕГНАКЕР ЗАЧЕВАНЕ ЗА НЕГО ЗА НЕЯ х 60

 ( 3 гласа )

Още от производител: VITABIOTIKC
Код на продукт: 36470
Последна промяна:
Цена: 34.10лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!


 Pregnacare® Зачеване за него и за нея осигурява възможността на двойките за приемане на балансирана дневна формула специално създадена за подпомагане репродуктивната функция на мъжа и жената, както и за цялостния им пълноценен живот. Тази двойна опаковка съдържа  Pregnacare® Зачеване и Pregnacare® Зачеване за мъжа идваща на помощ да помогне опитите за зачеване на двойката.
Pregnacare Зачеване за него и за нея

Когато двойките решат да правят опити за бебе, и мъжете, и жените,  трябва да се погрижат за своя хранителен режим и начин на живот, за да  подобрят максимално здравето си и да подпомогнат зачеването.

За двойките е важно да се хранят здравословно поне 6 месеца  преди зачеването. Сперматозоидите и яйцеклетките се формират  добре преди оплождането и е необходимо да им се осигури възможно най-доброто хранене в момента на тяхното сливане. При мъжете: спермата се формира за 75 дни и узрява за 21 дни, което  означава, че начинът на живот и здраве на мъжа в момента ще окаже  влияние върху качеството на спермата, която той ще произведе 3 месеца по-късно. Хранителни вещества като: l-аргинин, витамин С, витамин Е, ликопен, аминокиселини оказват влияние върху плодовитостта на мъжете. При жените: определени хранителни вещества подпомагат добрата овулация, оплождане и имплантация на ембриона. Доказано е, че  желязото, цинка, инозитола и витамин Е спомагат за зачеването. За двойки, които правят опити за зачеване, се препоръчва и двамата партньори да обърнат внимание на хранителния си режим и на качественото хранене!

Pregnacare® Зачеване таблети за жени

Pregnacare® Conception съдържа внимателно балансирана комплексна формула от витамини и минерали, които да спомогнат за изграждането на запаси от хранителни вещества, поддържащи доброто репродуктивно здраве на жената.

Основните включени съставки:

Фолива киселина - Pregnacare® Зачеване доставя 400mcg фолиева киселина, точното количество препоръчвано за всички жени, които се опитват да заченат. Както за здравословното развите на нервната тръбана фетуса, фолиевата киселина може да играе съществана роля при  зачеването, и е необходима за първите дни и седмици от живота, преди още да сте сигурни, че сте бременна.

Инозитол – Може да подпомогне овулацията и да окаже влияние върху плодовитостта.  Включен е в обмяната на информация между клетките, което рефлектира върху фертилността и растежа на клетките.

L- аргинин – Може да повлияе върху отделянето на яйцеклетката от яйчниците, както и да подпомогне  кръвообращението на фоликула и имплантацията на плода.

N- ацетил цистеин – Прекурсор на глутатион, важен антиоксидант в организма. N-ацетил цистенът е важен също за секрецията на шийката на матката.

Витамин В12 - като част от В комплекс е доказано, че витамин В 12 оказва положителен ефект върху репродуктивността и овулацията като цяло.

Други важни минерали - включени са цинк, желязо и магнезий необходими от момента на зачеване за изграждане на невралната тръба и деленето на клетките.

Pregnacare® Зачеване таблети за мъже

 

Продукта осигурява ефективна комбинация от антиоксиданти, витамини и минерали, специално подбрани за подобряване на репродуктивното здраве на мъжа.

 

Основните включени съставнки:

 

Ликопен - Ценен високо за изключителните си антиоксидантни свойства; научните изследвания показват, че ликопенът е директно свързан с доброто състояние на простата.

Сибирски екстракт от корейски женшен (Ginseng) - Широко използван за подпомагане на цялостната жизнеспособност на мъжа.

Екстракт от борова кора (95% Proanthocyanidins) - Високо ефективен антиоксидант, който играе важна роля за предпазване на спермата на мъжа. Смята се, че свободните радикали (предизвикващи окислителни реакции) причиняват увреждане на спермата до 40%.

Перуански MACA Екстракт - Доставен от перуанско билково растение. Органичният източник  Maca съдържа важни хранителни вещества като аминокиселини и мастни киселини, които са жизненоважни за репродуктивното здраве на мъжа.

Ко - Ензим Q10- Действа като антиоксидант и агент за освобождаване на енергията, като се смята, че стабилизира цялостта на флагелата на сперматозоидите

(опашката на сперматозоидите).

Фолиева киселина - Изследванията показват, че фолиевата киселина заедно с цинка подобряват качеството на сперматозоидите.

Кога да започнем използването на Pregnacare® Зачеване за него и за нея

Мъжете и жените трябва да използват продукта от момента, в който двойката започва опити за бебе. За да се изградят резерви от хранителни в-ва в тялото, този продукт   може да се взема  3 - 6 месеца преди да започнат опитите за бебе. След като се потвърди, че жената е бременна, трябва да се продължи с приема на останалите таблетки в опаковката преди да се стартира приема на Pregnacare® Ориганал таблети или Pregnacare® Плюс, които са създадени за останалия период от бременността и за периода на кърменето.

 

Винаги прочитайте упътването на продукта. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Както и при други добавки, ако страдате от някакви алергии, имате заболявания като диабет, епилепсия, хипертония първо се консултирайте с вашия обслужващ лекар или специалист. Хранителните добавки нямат цел да лекуват заболявания. Те не могат да заместват балансираната хранителна диета и здравословен начин на живот.

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. МАМА И БЕБЕ
  3. ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ ПРЕГНАКЕР ЗАЧЕВАНЕ ЗА НЕГО ЗА НЕЯ х 60