Категории
ПРОФИХОЛ ФОРТЕ х 28 44173

ПРОФИХОЛ ФОРТЕ х 28

 ( 1 глас )

Още от производител: NATURPRODUKT
Код на продукт: 44173
Последна промяна:
Цена: 16.05лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Победи холестерола. Погрижи се за сърцето си.

Профихол форте е хранителна добавка за първоначално поддържане на нормални нива на така наречения лош холестерол-LDL-holesterol.

 Под формата на обвити таблетки с удължено освобождаване.
    Активни съставки - екстракт от червен ориз /стандартизиран до монаколин К/, витамини В6 и В12, фолиева киселина.
    Показания за прием:

        - за предотвратяване на заболявания, свързани с повишени нива на хомоцистеин и холестерол в организма

        - за първична превенция на хиперхолестеролемия

        - възрастни хора

    Поддържа нормални нива на "лошия" LDL-холестерол.
    Подпомага правилния метаболизъм на хомоцистеин в организма.
    Хранителна добавка.
    Производител - Германия.

 Профихол Форте е хранителна добавка за специални медицински цели, която спомага за поддържане на нормални нива на т.нар. "лош" холестерол и за поддържане на нормалния метаболизъм на хомоцистеин в организма.

Monokalin K e натурален статин, извличан от ферментирал червен ориз, който помага за поддържане на зравословни нива на холестерол в кръвта.

Витамини В6 и В12 с фолиева киселина подпомагат нормалния метаболизъм на хомоцистеин в организма.

Хомоцистеинът е наричан още "Холестеролът на 21 в.". Образува се по време на храносмилане на продукти от животински произход.

Здравословните нива на холестерол в кръвта, както и нормалния метаболизъм на хомоцистеина са важни фактори, които влияят на правилното функциониране на сърцето и кръвоносната система.

Начин на прием:

По 1 таблетка дневно с повече течности.

Хиперхолестеролемия е липидно заболяване, което се основава на повишените нива на фракциите на LDL-холестерол (т.нар. лош холестерол) в кръвта. Обикновено в продължение на години се развива безсимптомно и често се случва така, че когато се открие, вече е твърде късно, за да се предотврати с конвенционалните методи. Хиперхолестеролемията се причислява към основните рискови фактори за сърдечно-съдовите болести, което означава, че наличието й доказано има връзка с настъпващи болестни състояния, най-честите от които са: исхемична болест на сърцето, инфаркт, инсулт и дори смърт. В основата им е атеросклерозата, която коварно се развива в продължение на години, често без никакви симптоми. Артериите, засегнати от нея, се стесняват и не могат да пренасят достатъчно количество кръв, за да захранват жизненоважни органи - мозък и сърце. Инфарктът и мозъчният удар често настъпват внезапно, напълно неочаквано - неведнъж преди на пострадалия да бъде оказана медицинска помощ, е твърде късно, за да му се помогне. Именно затова битката с хиперхолестеролемията е толкова важна!
Холестеролът е химично съединение, необходимо за правилното функциониране на организма ни. Той е компонент на клетъчните мембрани и прекурсор на някои витамини. Отговаря за синтеза на стероидните хормони и на жлъчните киселини. Той отчасти възниква в нашия организъм, в черния дроб, и отчасти се набавя чрез храната, която ядем. Прекалено ниското ниво на холестерол нарушава протичащите в организма органични процеси, но за съжаление прекалено високото му ниво води до много лоши болести на кръвоносната система. Множеството хора смятат, че проблемът с холестерола засяга само възрастните хора над 60 години. Изследванията от последните години сочат, че това схващане е неправилно - 50% от поляците след навършване на 30 години вече водят борба с повишени нива на холестерол. Именно затова, независимо от възрастта, трябва да се има предвид вероятността от повишено ниво на холестерол.


Съдържание в 1 обвита табл. PROFICHOL FORTE:

Моноколин К - 10 мг.

Витамин В6 - 1.4 мг.

Витамин В12 - 2.5 мг.

Фолиева киселина - 200 мг.

 

Противопоказания:

Свръхчувствителност към някоя от съставките; бременност и кърмене; лица под 20 годишна възраст.

Не приемайте със сок от грейпфрут! Не изполвайте с други статини! При чернодробно заболяване, трябва да се консултирате с лекар!

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОФИХОЛ ФОРТЕ х 28