Категории
ПРОМО FORMOLINE L112 / ФОРМОЛАЙН L112 60 ТАБЛ. НАЙ-НОВИЯ ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И НАМАЛЯВАНЕ НА УСВОЯВАНЕТО НА МАЗНИНИТЕ+подарък 44695

ПРОМО FORMOLINE L112 / ФОРМОЛАЙН L112 60 ТАБЛ. НАЙ-НОВИЯ ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И НАМАЛЯВАНЕ НА УСВОЯВАНЕТО НА МАЗНИНИТЕ+подарък

 ( 3 гласа )

Код на продукт: 44695
Последна промяна:
Цена: 49.00лв. 38.30лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Формолайн - Продукт, който свързва и изхвърля мазнините, непроменени от организма, с цел:
• Намаляване на телесното тегло.
• Поддържане на настоящото тегло.
• Намаляване на абсорбцията на холестерола, приет с храната.


С помощта на Formoline L112 вие ограничавате усвояването на голяма част от мазнините, които сте приели с храната. Това означава значително по-малко приети калории на ден!
Активна съставка: Спецификация L112 на бета-1,4- полимер на D-глюкозамин и N-ацетил-D-глюкозамин от черупки на ракообразни.
Помощни вещества: Целулоза, Витамин С, винена киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат.
Начин на действие:
Активната съставка L112 има много висок потенциал на свързване на мазнини. Приет преди хранене, L112 свързва приетите с храната мазнини и така намалява усвояването им в лумена на тънките черва. Като допълнителен ефект се наблюдава усещане за ситост, дължащо се на увеличения обем на фибрите в гастроинтестиналния тракт.
Дозировка:

    За намаляване на теглото - 2 пъти дневно по 2 таблетки Formoline L112.
    За контрол на теглото - 2 пъти дневно по 1 таблетка Formoline L112.
    Приемайте таблетките по време на две от основните хранения с обилно количество вода (250 ml).
    Formoline L112 е с отлична поносимост и може да се приема в продължителен период от време.

Допълнителна информация:
Не съдържа помощни вещества за корекция на вкуса, консерванти или оцветители.
Не съдържа желатин, глутен, лактоза, протеини и холестерол.
Може да се приема от диабетно болни, тъй като не съдържа усвояеми въглехидрати.

Формолайн L112 е с естествен произход и поради това са възможни леки промени в цвета и вкуса, без промяна в ефикасността на продукта.

Специални предупреждения при бременност и кърмене:

По време на бременност и кърмене, терапия за намаляване на теглото се провежда само под лекарско наблюдение.За развитието на плода е необходимо приемът на хранителни вещества с кърмата да бъде пълен.

Формолайн L112 намалява усвояването на калории от мазнинитеПредпазни мерки при употреба:

- При продължителна промяна във Вашия хранителен режим е задължителна консултацията с лекар.- Едновременната употреба на Формолайн L112 с мастноразтворими лекарства - перорални контрацептиви и мастноразтворими витамини е нежелателна. Осигурете задължителен интервал от минимум 4 часа между приема на мастноразтворими лекарства и Формолайн L112. Ако приемате лекарства с модифицирано освобождаване, моля консултирайте се с вашия лекар или фармацевт.

В случай на продължителна констипация - запек , спрете приема на Формолайн L112 и се консултирайте с вашия лекар.Вторични ефекти и взаимодействия:Поради високата способност на полиглюкозамин L112 да свързва липиди, всички мазнини и субстанции с липофилен характер потенциално могат да бъдат абсорбирани от Формолайн L112. Под субстанции с липофилен характер се има предвид например витамин А, хормони, съдържащи се в пероралните контрацептиви, или в лекарствата за лечение на симптомите на менопауза. Освобождаването на мастноразтворими активни съставки може да бъде намалено в следствие приема на Формолайн L112, Поради тази причина интервалът от минимум 4 часа между приема на Формолайн L112 и мастноразтворими лекарства е задължителен.

Приемът на Формолайн L112 може да промени консистенцията на фекалиите. В редки случаи, когато приемът на течности е недостатъчен, могат да се наблюдават гастро-интестинални проблеми като запек, метеоризъм, подуване. Нежелано следствие от запека е бързото увеличение на телесното тегло.

В много редки случаи са възможни алергични реакции към някоя от съставките на Формолайн L112. Симптомите от такава реакция могат да бъдат: диария, гадене, повръщане, кожен обрив, едем, сърбеж, изпотяване, изтръпване, тремор, виене на свят, главоболие. В общ план Формолайн L112 е с отлична поносимост.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ПРОМОЦИИ ПРОМО FORMOLINE L112 / ФОРМОЛАЙН L112 60 ТАБЛ. НАЙ-НОВИЯ ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И НАМАЛЯВАНЕ НА УСВОЯВАНЕТО НА МАЗНИНИТЕ+подарък