Категории
ПРОМОЦИЯ ИНХАЛАТОР / НЕБУЛИЗАТОР / ДЕТСКИ MR HIPPO 44452

ПРОМОЦИЯ ИНХАЛАТОР / НЕБУЛИЗАТОР / ДЕТСКИ MR HIPPO

 ( 1 глас )

Още от производител: PIC
Код на продукт: 44452
Последна промяна:
Цена: 150.00лв. 124.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ПРОМОЦИЯ ИНХАЛАТОР / НЕБУЛИЗАТОР /  ДЕТСКИ MR HIPPO    
PIC solution

Инхалатора Мистър Хипо, апарат за аерозолна терапия, проектиран и изработеден по най-съвременна технология. За по-лесна употреба, моля следвайте инструкциите за подготовка и приложение. Преди да продължим Ви препоръчваме да прочетете инструкциите за употреба, за да се уверите, че напълно сте разбрали как работи апаратът. Инхалатора Мистър Хипо е медицинско изделие клас IIa, което превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директно в дихателната система.

Благодарение на небулизаторната чашка Сайдстрийм, медикаментите проникват по-лесно в дихателната система, поради оптималния размер на аерозолните частици. Небулизаторната чашка Сайдстрийм увеличава значително потока на частиците, и намалявайки времето за терапия, повишава нейната ефикасност.

ПРОМОЦИЯ ИНХАЛАТОР / НЕБУЛИЗАТОР /  ДЕТСКИ MR HIPPO     Уредът е специално разработен с цел да предложи по-лесна, по-ефективна и нетравмираща аерозолна терапия, като същевременно се гарантират всички стандарти за качество и безопасност, характерни за продуктите на Пик Солюшънс.

Забележка: Този инхалатор трябва да бъде сглобен, поддържан и използван от възрастен. Не оставяйте децата без надзор по време на терапията. Апаратът съдържа малки частици, които биха могли да бъдат погълнати. След приключване на терапията, съхранявайте на безопасно място. Мистър Хипо е създаден така, че съдържа всички аксесоари за най-подходащия вид лечение: небулизаторна чашка, мундщук, разклонение за нос и маска (за деца и възрастни). Мистър Хипо е надежден и лесен за употреба и не е необходима по-специална поддръжка. Преди употреба, Ви препоръчваме да прочетете инструкциите за употреба, за да се уверите, че сте разбрали правилно как работи апаратът.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ
  3. ИНХАЛАТОРИ ПРОМОЦИЯ ИНХАЛАТОР / НЕБУЛИЗАТОР / ДЕТСКИ MR HIPPO