Категории
ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС табл.400мг х 60 ПРИ ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА 31840

ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС табл.400мг х 60 ПРИ ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА

 ( 2 гласа )

Още от производител: VITA HERB
Код на продукт: 31840
Последна промяна:
Цена: 11.44лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС табл.400мг х 60 ПРИ ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА
Prostatizal Plus
Укрепване на простатата
ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС табл.400мг х 60 ПРИ ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА е натурален продукт, който спомага за укрепване и възстановяване дейността на простатната жлеза. Подбраните билкови екстракти съдържат биологично активни вещества – фитостероли, сапонини, танини, органични киселини, които подкрепят здравето на простатата и подпомагат функциите на отделителната и половата система при мъжете.
Prostatizal Plus
При болезнено уриниране и възпаления
Екстрактът от леска притежава пикочогонно, противовъзпалително и съдосвиващо действие. Дребноцветната върбовка има диуретичен ефект и повлиява благоприятно затрудненото, често и болезнено уриниране. От своя страна екстрактът от гръмотрън, допълващ действието на дребноцветната върбовка е със силно отводняващо действие и съдейства за премахване задържането на урина в пикочния мехур и за отстраняване на пикочните инфекции. Биологично активните вещества, извлечени от невена имат противомикробно и противовъзпалително действие.
Prostatizal Plus
Благоприятни ефекти върху отделителната система
Напълно натурален, той съдържа стандартизиран сух екстракт от билките леска, дребноцветна върбовка, гръмотрън и невен. Биологично активните вещества, извлечени от тези билки, притежават много добро противовъзпалително, диуретично, спазмолитично и болкоуспокоително действие. Простатизал Плюс повлиява благоприятно затрудненото, често и болезнено уриниране. Постепенно премахва задържането на урина в пикочния мехур. Съдейства и за отстраняване на пикочните инфекции, които се явяват често усложнение на простатната хиперплазия. Простатизал Плюс спомага и за стимулиране на сексуалната енергия при мъжете.
Prostatizal Plus
Гаранция за качество и сигурност
Стандартизирани растителни екстракти се получават от растения или техни части чрез извличане на биологично активни компоненти. Тяхното приемущество е, че вида на активните вещества може да се контролира и поддържа в определено количество и качество. Приемът на екстракт с доказан ефект гарантира оптимално въздействие върху функциите на организма. Растителните екстракти, включени в Простатизал Плюс допълват взаимно благоприятните си ефекти.
Необходимата подкрепа за простатата Ви се крие само в 2 таблетки Простатизал Плюс дневно

П.П. Поръчай сега на тел.0887 55 24 59

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ПРИОРИТЕТИ ЗА 50+
  3. ЛИБИДО ... ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС табл.400мг х 60 ПРИ ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА