REGULATPRO BIO / РЕГУЛАТПРО БИО СОЛ. 350МЛ. ЕНЗИМЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ЗДРАВЕ И ЖИЗНЕНОСТ е енергиен стимулатор на организма и всяка клетка на организма.  Регулатпро био е балансиран, пълноценен, течен концентрат, произведен от пресни, органични плодове, ядки и зеленчуци – прецизно селектирани и в балансирана комбинация.

 Регулатпро био е приготвен чрез патентования метод на КАСКАДНА ФЕРМЕНТАЦИЯ, биоактивните съставки са трансформирани до ензимни нива – жизнени дипептиди, трипептиди, олигопептиди, полифеноли, флавоноиди и здравословна млечна киселина L(+), във високо концентрирана форма и пълна ензимна активност.

   REGULATPRO BIO / РЕГУЛАТПРО БИО СОЛ. 350МЛ. ЕНЗИМЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ЗДРАВЕ И ЖИЗНЕНОСТ   подпомага регулаторните процеси в тялото и ензимния баланс
    Регулиране на имунната система
    Регулиращ ефект върху ендокринната система
    Регулатпро био съдейства за  ускоряване на метаболизма
    Регулиране на рН /киселинно-алкалния/ баланс
    Регулира и поддържа здравословна чревна флора
    Подпомага очистителните процеси и детоксикацията
    Подобрява производството на енергия, възстановява и активира всички процеси в клетките
    Намалява оксидативния стрес
    Усилва защитните механизми на организма
    Локално приложение – регенерация и подмладяване на клетките

 Регулатпро био  Предназначение и прием

 Регулатпро био е подходящ за бебета, деца и възрастни без ограничение на възрастта. Може да бъде приеман превантивно, в случаи на тежко болестно състояние и при хронични заболявания.

Каскадната ферментация е причина, продуктът да е подходящ и при алергични състояния (с изключение на чувствителност и възможни реакции към орехи).

 Регулатпро био e подходящ за вегани и хора с нетолерантна храносмилателна система.
Препоръките за употреба на  Регулатпро био са в зависимост от причините за приемане и от вида на  Регулатпро био
При продължителни оплаквания и при хронични състояния, Регулатпро био трябва да се приема в продължение на поне три месеца.
 Регулатпро био е хранителна добавка и не е заместител на здравословното хранене.
Начин на употреба

Регулярна употреба
Сутрин и вечер.
10мл  Регулатпро био  1/2 от мерителната капачка/ директно концентриран или разтворен във вода, количество малка чаша. Вместо вода, може да се приема със сокове, съдържащи полифеноли – напр. синя, червена боровинка. Задържа се в устната кухина за кратко преди преглъщане.

Специализирана употреба
Както при хомеопатията, така и при прием на  Регулатпро био рядко, но е възможна т.нар. лечебна криза. Това е в резултат на първична реакция на организма, който усвоявайки продукта стартира изчистващ процес на всички натрупани през годините токсини и „отпадъци“. Това може да е натоварващо за повечето системи. Приемът е необходимо да се намали на половин доза в рамките на 1-2 дни, след което се продължава с регулярна доза.
При хора с повишена чувствителност, при изложени на повишена токсична среда, при високо киселинна среда, за предотвратяване на кризисна реакция:
Първа седмица: 2,5мл сутрин
Втора седмица: 2,5мл сутрин и вечер
Трета седмица: 5мл сутрин и вечер
Четвърта и всяка следваща седмица: 10мл сутрин и вечер

Бебета: прием на капки
Малки деца: половин регулярна доза

Подходящ след химео и лъче терапия при онко болни. Повишава енергията.

П.П. Ако този продукт е за Вас можете  да поръчате на тел.0887 55 24 59