Категории
РЕНОВАКС х 40 табл 35709

РЕНОВАКС х 40 табл

 ( 0 гласа )

Код на продукт: 35709
Последна промяна:
Цена: 29.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

 

РЕНОВАКС х 40 табл в ефервесцентна таблетна форма е хранителна добавка, съдържаща специално разработената формула ACE3X™, действаща благоприятно за здравето на Вашите стави.

ACE3X® съдържа глюкозамин сулфат 2KCL, извлечен от ракообразни и миди, манган и витамин С в уникално съотношение. Манганът спомага за нормалното функциониране на съединителната тъкан. Съединителната тъкан е навсякъде в тялото и изгражда множество структури, включително лигаментите около ставите, ставния хрущял, костите, сухожилията и съединителната мрежа на мускулните влакна. Манганът също допринася и за поддържане нормалното състояние на костите. За витамин С е известно, че влияе благотворно за нормалното образуване на колаген, необходим за нормалното функциониране на ставния хрущял и костите в тялото.

В допълнение на тези изключителни ползи манганът и витамин С в РЕНОВАКС х 40 табл защитават тялото от оксидативен стрес, причиняван от свободните радикали. Манганът също допринася и за нормално функциониране на метаболизма, генериращ енергия. Витамин С способства за поддържане на нормално функционираща имунна система, особено след интензивно физическо натоварване. Влияе благотворно и за нормалната работа на нервната система. Хондроитинът (хондроитин сулфат-натрий) е молекула, която съществува естествено в човешкия организъм. Тя е основен градивен елемент на хрущяла – твърдата съединителна тъкан, която се намира между ставите. Хондроитинът в РЕНОВАКС х 40 табл се извлича от естествени източници (кухороги бозайници).

В 2 таблетки (дневна доза) се съдържат:
Активни съставки     Състав в 2 табл.     %РКП
ACE3X®*     1530.6 mg     —
Хондроитин (натриев сулфат хондроитин)     800 mg     **
MСM (метил силфонил метан)     300 mg     **

*Глюкозамин** (1500 mg) под формата на глюкозаминсулфат 2KCL; Витамин С (30 mg) под формата на L-аскорбиновакиселина, съставляващ 37.5% от РКП; Манган (0.60 mg) под формата на манганов сулфат, съставляващ 30% от РКП.

РКП – референтни количества за прием.
**Неустановени референтни количества за прием.

Ефервесцентни таблетки.

Употреба: Една туба съдържа 20 ефервесцентни таблетки. Една таблетка се разтваря в 200 мл вода. Да се приемат по 2 таблетки на ден, от 3 до 6 месеца. По лекарско предписание продуктът може да се употребява и за по-продължителен период от време. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Хранителна добавка с подсладител.

П.П. Поръчай сега на тел. 0887 55 24 59

 

 

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ РЕНОВАКС х 40 табл